Sinterklaas bezoekt gezinsgroepen Trias Jeugdhulp

Datum: 28-11-2013

19.33 uur - Woensdag 27 november verraste GoodWill Media de kinderen van de drie gezinsgroepen van Trias Jeugdhulp in Hellendoorn met een bezoek van Sinterklaas. Naast zijn pieten bracht de Sint ook een zak vol cadeautjes mee. 

 
 
In de kleinschalige gezinsgroepen wonen maximaal 4 kinderen van zes tot veertien jaar. De kinderen die Trias Jeugdhulp hier ondersteunt hebben vaak een stoornis als autisme, ADHD, ODD of een hechtingsstoornis. Naast kleinschaligheid worden de gezinsgroepen gekenmerkt door de intensieve samenwerking met (pleeg)ouders.
 
De pedagogisch medewerkers creëren in de gezinsgroepen een zo huiselijk mogelijk klimaat. Ouders, pleegouders en andere verzorgers van de kinderen worden actief bij de behandeling van hun kind betrokken. Ouders koken bijvoorbeeld mee op de groep of brengen hun kind zelf naar bed. Ook voor (pleeg)ouders is er begeleiding beschikbaar. Door de vraaggerichte werkwijze van de gezinsgroepen kan er goed worden ingespeeld op wat kind en gezin nodig hebben om zelfstandig verder te kunnen.
 
Over Goodwill Media
Goodwill Media maakt al sinds 1992 kleurboeken voor Medische Kinderdagverblijven. Met een deel van de opbrengst worden tevens projecten gerealiseerd. Denk hierbij aan dagjes uit het schenken van computers, spelletjes en nu dan een Sinterklaasfeest.
Ga voor deelname en meer informatie naar www.goodwill.nl
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: