De Fisherman's Friend StrongmanRun breidt uit!

Datum: 15-04-2014

17.23 uur - Een nieuwe route, die maar liefst 5 maanden van voorbereiding kende, voert de StrongmanRunners op 7 september door de mooiste delen van Hellendoorn en Nijverdal.  Zij krijgen 21 km en 33 modder-, kruip- en klauterobstakels voor hun kiezen, voor ze zich een echte Strongman/woman mogen noemen.

1 grote ronde van 21 km met 33 hindernissen

Beginpunt van de Fishermans’s Friend StrongmanRun 2014 is het sfeervolle start & finish terrein bij de sportvelden in Hellendoorn, waar spectaculaire obstakels overwonnen moeten worden. Op hun route doorkruisen de lopers eerst het gezellig drukke centrum van Hellendoorn. Daarna gaan zij de natuur in. Op de Sallandse heuvelrug en in de diepe zandkuil zullen de hoogteverschillen voor de nodige hoogte- en dieptepunten zorgen.

Via de pittige obstakels bij de manege en het zwembad komen de lopers aan in Nijverdal. In de voor het verkeer afgesloten hoofdstraat, staan meerdere uitdagende hindernissen opgesteld. Op het oostelijke deel van het parcours, overwinnen de lopers niet alleen obstakels. Ook steken zij maar liefst vijf keer het water van de Regge over voor zij de finish bereiken.
 

21 km in één grote ronde

33 uitdagende obstakels

4,5 km Urban

10,5 km Hellendoornseberg

6 km Reggedal

Bijna 1000 m. hoogteverschil

5 keer door de rivier de Regge

Nieuwe en grotere start en finish area

Locatie: Hellendoorn & Nijverdal

Met warm-up en pre-party


Mooi kijkspektakel
De Fisherman’s Friend StrongmanRun belooft een waar kijkspektakel voor het publiek te worden. Via een uitgekiende fietsroute langs de publieke zones, kan het publiek de lopers volgen en aanmoedigen. Met muziek, horeca en vermaak.
 

Meer informatie

Meer informatie over de Fisherman’s Friend StrongmanRun vind je op www.strongmanrun.nl

Klik HIER voor het parcours.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Mathijs schreef op 15-04-2014

Hoe zit het met het afsluiten van de Grotestraat en de hulpdiensten bij calamiteiten waaronder brand??

Dirk schreef op 16-04-2014

Daar is vast niet over nagedacht Mathijs...........!!!

hellendoorner schreef op 16-04-2014

heb de kaart gezien .. jammer dat de aanwonenden in het dorp hellendoorn niet geinformeerd zijn

Mathijs schreef op 16-04-2014

Ik ga zeker een bezwaar indienen. Het lijkt mij dat de hulpdiensten niet binnen de gestelde termijn mijn woning aan de Grotestraat kunnen bereiken bij calamiteiten.

Kevin schreef op 16-04-2014

Mensen denken jullie nou werkelijk dat er bij zn groot evenement niet over de veiligheid is na gedacht? We leven in 2014 mensen!!!! Ooit zelf al eens een vergunning aanvraag voor een evenement gedaan? Dat hadden jullie geweten dat hier een plan van aanpak voor geschreven moet worden.

Tom schreef op 16-04-2014

Vroeger zat met de markt de gehele grotestraat dicht, was nooit een probleem.Dat stukje is vanaf alle kanten toegankelijk.

Uw reactie

Naam:
Bericht: