Toi Toi organiseert Summerparty op het Dunantplein

Datum: 21-07-2014

17.58 uur - Aanstaande zaterdag organiseert Grand Cafe Toi Toi een Summerparty op het dunant plein. Om 19.30 zal de piano house starten met spelen. Zij zullen NON STOP tot 23.30 de mensen muzikaal vermaken.


Het feest is toegankelijk voor iedereen. Er zal een cocktailbar en bbq aanwezig zijn. De weersvooruitzichten zijn super dus het beloofd een super avond voor iedereen te worden!!
 
De gemeente wil geen vergunning verlenen voor langer muziek en daarom zal de party al om 19.30 beginnen tot 23.30. 
Hierna zal binnen een afterparty gehouden worden. Toi Toi hoopt dat de mensen bereid zijn op tijd te komen en er samen een knallend feest van te maken.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Pietje Puk schreef op 21-07-2014

Nog meer "muziek" in hartje Nijverdal. Toi Toi (Toi).

Wouter schreef op 22-07-2014

Toch wel raar dat het in Hellendoorn (bijvoorbeeld Open Air) wel langer mag door gaan en in Nijverdal niet. Wees blij dat het centrum weer een beetje begint te bruisen en dat ondernemers risico nemen.

Richard schreef op 22-07-2014

@ Pietje Puk, ga alsjeblieft in Staphorst wonen. Daar is het lekker rustig...

Pietje Puk schreef op 22-07-2014

Nijverdal gaat bruisen? Laat het maar niet uit elkaar spatten. De naam bruisend Nijverdal vind ik al een lachertje.

William S. Burroughs schreef op 22-07-2014

Hellendoorn heeft het organiseren van festiviteiten al jaren goed voor elkaar. Dat is een feit. Dat Nijverdal hier nu ook steeds meer werk van gaat maken valt alleen maar te prijzen. Ik stel dan ook voor om het gekissebis tussen deze 2 dorpen te staken. Waarom? Omdat het een zielige vertoning begint te worden. Bovendien kunnen we de strijdbijl in deze tijden wel voor belangrijker zaken gebruiken dan voor de rivaliteit tussen 2 dorpen. Prettige dag.

Pietje Puk schreef op 22-07-2014

William, U gaat toch niet met de strijdbijl lopen zwaaien? Dit is toch figuurlijk bedoeld?? Voor welke belangrijker zaken wilt U de bijl gebruiken??

Richard schreef op 22-07-2014

@William Ik wist niet dat Pietje uit Hellendoorn komt. Het verklaart wel veel, de bekrompenheid bijvoorbeeld. Ik kan je rustig zeggen dat er vanuit Nijverdal nauwelijks rivaliteit is met Hellendoorn. Dit doen de mensen uit Hellendoorn namelijk veel meer. Ik praat uit ervaring. Bovendien heb ik absoluut geen hekel aan Hellendoorn, sterker nog, het is een mooi dorp. Alleen Pietje Puk is zo'n figuur die waarschijnlijk niet buiten de gemeentegrenzen komt en derhalve bekrompen is. Zie ook zijn meeste uitlatingen hier op HvH.

Pietje Puk schreef op 22-07-2014

Richard, Ik woon niet in Hellendoorn, maar in Nijverdal. Ik ben import uit een ander deel van het land. Dus je bent een beetje voorbarig met je foute conclusie.

Chris schreef op 22-07-2014

@Richard Je hebt niets tegen Heldersen maar noemt ze generaliserend al wel even bekrompen. Daarnaast kan ik mij bijna niet voorstellen dat jij aangewezen bent te vertellen wat de gemiddelde Nijverdaller wel of niet doet of vind en dat al helemaal niet van een Helderse. Misschien weet of ken je wel de mening van een Helderse specifiek.

Richard schreef op 22-07-2014

@Pietje Dat jij uit Hellendoorn zou komen, komt door het betoog van William. Daaruit concluderend zou ik dan zeggen dat je uit Hellendoorn komt, maar dus niet. @Chris Hoezo zou ik niet aan kunnen geven wat de gemiddelde Nijverdaller vindt. Dat baseer ik op waarnemingen, dus kan ik daar altijd een conclusie uit trekken. Of deze dan juist is, zal altijd moeilijk te bewijzen zijn. Bovendien wil ik niet iedereen over een kam scheren, maar ben wel overtuigd dat bekrompenheid daar meer voorkomt (ervaring).

Pietje Puk schreef op 22-07-2014

Richard, Dan lees ik toch iets anders in het betoog van William. Want daar staat helemaal niet dat ik uit Hellendoorn kom. Alweer een foute conclusie. Beter lezen in het vervolg aub. Met vriendelijke groet. P.P.

William S. Burroughs schreef op 22-07-2014

Aan Richard. Ben geïnteresseerd in wat iemand te zeggen heeft en het maakt mij dan niet uit waar zijn of haar wieg gestaan heeft.

William S. Burroughs schreef op 22-07-2014

Aan Pietje Puk. In mijn betoog staat inderdaad niet dat u uit Hellendoorn komt. Met de strijdbijl zwaaien heeft geen enkele zin dus die heb ik al jaren geleden begraven. Daarnaast heb ik geen geld en geen leger dus een revolutie zit er ook niet in. Moet ik mij dan overal maar bij neerleggen en alles klakkeloos accepteren? Welnee. Ben toch geen gans, lam of klapvee? Welnee. My weapon is my word. En daar zult u het helaas mee moeten doen.

Richard schreef op 23-07-2014

@ Pietje Puk Jou laatste opmerking zegt al genoeg over je intelligentie. Volgens jou zou er iets letterlijk moeten staan om een conclusie te trekken. Zo jammer...

Pietje Puk schreef op 23-07-2014

Richard, Wat en onzinnige opmerking. Zomaar conclusies trekken dat is pas intelligent.

Pim Kreemer schreef op 23-07-2014

Richard, ik zou je eigen bekrompenheid maar eens goed onder de loep nemen. En ook je intelligentie.

Erik schreef op 23-07-2014

technisch gezien heeft Richard gelijk. hij kan inderdaad die conclusie trekken en Pim, wat jij zegt slaat natuurlijk nergens op

Arie schreef op 23-07-2014

Volgens mij zijn Pietje en Pim dezelfde figuren. Verder een discussie van niets. Fijne dag.

klaas schreef op 23-07-2014

Volgens mij is dit info voor alle inwoners, EN NIET voor onderlinge gekissebis, geef dan elkaars e-mail of tel nr.

Hendrik schreef op 23-07-2014

Houd allen eerst eens het hoofd onder de koude kraan!

Pim Kreemer schreef op 23-07-2014

Arie, Je vindt het een discussie van niets, waarom reageer je er dan op??

henkie schreef op 23-07-2014

Mensen, ga afkoeling zoeken, en steek je hoofd en voeten in een teiltje met koud water. Nog een prettige en zonnige, maar vooral vreedzame dag.

Pim Kreemer schreef op 23-07-2014

Klaas, dat moet de redactie van HvH maar uitmaken.

William S. Burroughs schreef op 23-07-2014

Mijn God (en bij bestaan ook geprezen)

Pietje Puk schreef op 23-07-2014

Erik lees de commentaren van William nog maar eens goed.

Ankie schreef op 23-07-2014

Richard en Erik, ' Lees eerst maar eens op internet hoe het in zijn werk gaat om een conclusie te trekken.

Richard schreef op 24-07-2014

Gedaan Ankie. Komt er op neer dat wat ik deed klopt.

@Pietje Puk schreef op 24-07-2014

Dat is overigens wel heel zielig. Je gebruikt een andere naam om je gelijk te krijgen. Pietje Puk en Pim Kreemer zijn inderdaad dezelfde personen!! Echt te zielig voor woorden.

Pietje Puk en Pim Kreemer schreef op 24-07-2014

AAn "Piejte PUk op 24-7-2014/ 8..23 uur Wie is deze "Pietje Puk?'. Kom ook maar met je naam in het openbaar als je durft.

Ibequin schreef op 25-07-2014

Jongens, jongens zijn we nu volwassen?. Als jullie al zo kissebissen met elkaar, is het dan raar dat er ruzie in de wereld is. Hou op en gun elkaar het beste en mooiste in beide dorpen.

dop schreef op 25-07-2014

alle bewoners rond om toi toi hebben oordoppen gekregen voor het overtollige lawaai

Pietje Puk schreef op 26-07-2014

Oordoppen voor het overtollig lawaai?? Volgens Toi Toi is het muzikaal vermaak.

Uw reactie

Naam:
Bericht: