Led Zeppelin tribute Steeler in het Openluchttheater

Datum: 24-07-2014

12.49 uur - Op 16 augustus zal de Led Zeppelin tribute Steeler een concert geven in het Openluchttheater te Nijverdal. In navolging van het enorm succesvolle optreden van de Pink Floyd tribute Infloyd van vorige jaar, zal dit jaar Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin de planken betreden met hun sensationele show.

 

 

Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin

Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin, is een band waarbij passie, professionaliteit en virtuositeit samen komen tot een onnavolgbaar authentiek Led Zeppelin geluid.

Wat die vroege Led Zep sound zo karakteristiek maakt is de vrijheid en de experimenteer drang die de originele band uitdroeg. Niet alleen op hun albums maar juist ook op het podium.
Dat is nu wat Steeler zo uniek maakt. Ook zij nemen je mee in die vrijheid van de Zep-nummers. Met muziek op de voorgrond maar dressed to match, spelen zij die klassiekers met een urgentie en een losheid die je meevoert en maar lastig weer loslaat.


Het is dan ook niet voor niets dat de door Steeler in 2014 uitgebrachte live dvd door Led Zeppelin gitarist Jimmy Page zelf bekroond werd met de quote:
"wow! These guys keep the Led Zeppelin flame burning in the best possible way"


Het band geluid dat Luca Giordano, JP Hofman, Marijn Geluk en Lennard veldhoen neerzetten is angstig accuraat, hoogstaand en een genot om naar te kijken.
"Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin" is zonder twijfel de beste, ballsy, true to fashion & life Led Zeppelin tribute die je ooit zult ervaren.

 

Website Steeler: www.steeler.nl

 

 

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Geert schreef op 24-07-2014

Geweldige sound, lekker om naar te luisteren.

William S. Burroughs schreef op 25-07-2014

Weten waar abraham de mosterd haalt is geen schande maar een mooie ode aan het verleden. Hoewel de mosterd zelf alias Led Zeppelin zich live in Londen anno 2007 nog nergens voor hoefde te schamen. (Led Zeppelin - Celebration Day op cd/dvd of blueray)

William S. Burroughs schreef op 25-07-2014

Tot slot. Ik zou zeggen buy yourself a stairway to heaven (figuurlijk gesproken). Veel plezier.

Uw reactie

Naam:
Bericht: