Test de koffie bij Toi Toi

Datum: 29-10-2014

16.55 uur - Volgens de AD Koffietest 2014 is de koffie bij Toi Toi niet aromatisch genoeg. Een saaie, zwarte koffie zonder bijzondere smaakeigenschappen. Het Grand café in Nijverdal is het daar absoluut niet mee eens. Om dat te bewijzen, willen zij hun klanten de gelegenheid bieden de koffie zelf te testen.

Toi Toi werkt met kwalitatief goede producten, die met passie en de grootste zorg worden bereid. Waaronder natuurlijk ook een smaakvol kopje koffie. Het bedrijf koos voor een kwalitatieve koffiemachine, die ook onlangs nog erg goed uit de test kwam. De machine maakt zonder uitzondering de perfecte kop koffie. Waar de slechte recensie van het AD vandaan komt, is de medewerkers van Toi Toi dan ook een grote vraag.
 
Om de klanten van het Grand café zelf een keuze te laten maken, hoe de koffie smaakt, heeft Toi Toi een Koffietest bedacht. De gehele maand november kost een kopje Koffie,  Espresso of Cappuccino maar één euro. Zo kan de klant zelf de smaak ontdekken en een mening geven over de koffie op de speciale website: www.testdekoffiebijtoitoi.nl. Met de resultaten is het voor Toi Toi mogelijk om haar klanten  nog beter te voorzien van een heerlijk, kopje koffie.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Pietje Puk schreef op 29-10-2014

Met zijn allen op de koffie bij Toi Toi. niet dringen s.v.p.

ikke schreef op 29-10-2014

Mooie actie! Je moet ook wat doen om de scherven te ruimen.

William S. Burroughs schreef op 29-10-2014

Bij tijd voor nemen ze gewoon de tijd voor een bak koffie. Waardoor er van een tweede kans helemaal geen sprake is. Zoiets noemt men ook wel vakmanschap. Of gewoon constante kwaliteit. Prettige nacht.

tja, schreef op 30-10-2014

Over smaak valt niet te twisten, smaakloos blad dat AD.

Ruud. schreef op 31-10-2014

Ben het eens met het AD.

pff, schreef op 31-10-2014

Wat geeft het AD het recht om te bepalen wat lekker is. Een krant hoort geen mening te hebben. Dit soort media maakt meer kapot dan ons lief is!

hennie schreef op 31-10-2014

deze krant heeft een bericht weer gegeven van een onderzoek, dat is dus geen mening van deze krant, MAAR ook ik vind dat smaken nog steeds verschillen, GELUKKIG MAAR

Annette schreef op 31-10-2014

Ik ben nog nooit op de koffie gekomen bij Toi. En ik kom er regelmatig. Koffie is er net als de wijn SUPER.

buisman schreef op 01-11-2014

zegt meer over het AD dan over toi toi

Gerald Bossenbroek schreef op 02-11-2014

altijd heerlijke koffie bij d Toi.

H. Schutte schreef op 16-11-2014

De koffie was heerlijk. We hebben genoten. En met een lekker gebakje erbij.

Uw reactie

Naam:
Bericht: