Watertappunt verplaatst!

Datum: 26-01-2015

07:13 uur - Zoals eerder gemeld had de DorpsRaad het plan om de oude dorpspomp weer water te geven. De oude dorpspomp zou dan een functie krijgen als watertappunt voor inwoners en toeristen. Bij de technische uitvoering bleek dat echter niet te kunnen zonder de oude dorpspomp aan te passen.

Omdat dat ongewenst was, is na overleg en beraad een nieuwe locatie gezocht voor het watertappunt van Join the Pipe. Er is gekozen voor de hoek in de Dorpsstraat schuin tegenover het Gerrit Valks Bakkerij- en IJsmuseum / VVV-kantoor. Op de nu gekozen plek staat het watertappunt niet de gehele dag in de zon en biedt het direct een drinkwatervoorziening voor wandelaars van het Pieterpad. Het nieuwe watertappunt wordt vrijdag 30 januari verplaatst en vervolgens wordt de oude dorpspomp weer  op zijn oorspronkelijke plek geplaatst. 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

gerrit schreef op 26-01-2015

Kijk in den Ham, daar krijg je met een druk op de knop op die oude dorpspomp water.Kan dat hier niet?

Jan schreef op 26-01-2015

Kan Klepperderk de boele mooi in de gaat'n hoaln

loes schreef op 26-01-2015

Lezen Gerrit, nee dat was wel het plan, maar kon niet. Ik vind het wel een goede oplossing.

Harm schreef op 26-01-2015

Het is een goede oplossing, alleen jammer van het extra geld dat dit weer kost.

wim schreef op 26-01-2015

Mag er ook een x in Hellendoorn wat uitgegeven worden?

Uw reactie

Naam:
Bericht: