Onthulling bouwborden aanleg Noordzuidverbinding

Datum: 24-03-2015

9.00 uur - De eerste voorbereidende werkzaamheden voor de Noordzuidverbinding zijn begonnen: er is een schuur gesloopt, er worden bomen gekapt en er worden binnenkort proefsleuven voor archeologisch onderzoek gegraven. Vanmiddag worden bovendien de twee bouwborden onthuld, die de aanleg van de rondweg aankondigen, door Gerard Terhorst (Werkgroep Burgerparticipatie Verbetering NZV Nu) en wethouder Jelle Beintema.

 
 
In het najaar begint de eigenlijke aanleg van het noordelijke deel de Noordzuid- verbinding. Die aanleg duurt volgens planning tot in 2017. Over de uitwerking van een aantal onderdelen van het tracé wordt nog overleg gevoerd met de Werkgroep Burgerparticipatie Verbetering NZV Nu. Vertegenwoordigers van deze werkgroep schuiven als adviserende klankbordgroep aan tafel bij de gemeente. 
 
In een aantal werksessies wordt een aantal onderdelen nog nader onder de loep genomen. Dat gaat onder andere over de locatie van afsluitingen van straten, over de aansluiting van de Schuilenburgerweg op de Noordzuidverbinding en over de veilige inrichting van kruisingen en straten.
 
Foto: Gemeente Hellendoorn
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Hendrkus schreef op 24-03-2015

Moeten ze de bouwborden ook al onthullen schande betalen we daar belasting voor . en dan maar weer bezuinigen

oons jan schreef op 24-03-2015

Ja, Hendrkus Wethouder Beintema is graag in de publiciteit en daar mag de gemeenschap voor opdraaien, dan telt geen bezuiniging.

hennie schreef op 24-03-2015

Hoe durven ze ONS geld zo te verkwanselen, als of de kas nog niet leeg genoeg is , dit zijn dus bestuurders van een gemeente die totaal al rood staat. Horen volgens mij ook bij de graaiers die het verder niets uit maakt wat de betaler er van vindt.

Maarten schreef op 24-03-2015

Wat is de meerwaarde van deze nieuwe weg ? Of moet het subsidiepotje weer leeg ?

pff, schreef op 24-03-2015

Wat is de meerwaarde van juiie reacties, als ze geen info geven klagen jullie en wordt er wel wat medegedeeld dan zeuren jullie weer over geld.

hennie schreef op 24-03-2015

Pff, de meer waarde is , dat die borden gewoon geplaatst moeten worden en dat zonder ceremonie. Dus geld sparen.

Harm schreef op 24-03-2015

Het was er in ieder geval niet druk zo te zien.

Derk schreef op 24-03-2015

Gaat waarschijnlijk eerder open dan de tunnel......

jos schreef op 25-03-2015

waarom moet er bij zoiets direkt een partytent en tafels worden neergezet , het moet ook altyd geld kosten geld dat wy als belasting betaler moeten ophoesten

Feestvarken schreef op 25-03-2015

Als ik dat geweten had als er een partytent stond !!!!!

Pietje Puk schreef op 25-03-2015

Feestvarken hoe kun je nu een feestje mislopen??

hennie schreef op 25-03-2015

misschien wil Beintema net als vroeger wel weer folders rond brengen,??????/

jan schreef op 26-03-2015

lucky snerthouder.met nep cowboyhoed

William S. Burroughs schreef op 26-03-2015

Aan Jan. Hapjes, drankjes, foto's en een cowboyhoed langs de weg doet mij denken aan Texaans bermtoerisme. Troost u met de gedachte dat het echte werk nu pas gaat beginnen. De in de volksmond gebezigde term 'openingsjantje' is nu eenmaal onderdeel van dit soort functies. Onderdeel van geeft gelukkig aan dat men meer doet dan alleen openingen. Dit even voor de goede orde. Wel is het in de praktijk vaak zo dat aan het eind van de weg de 'verkeerden' met de eer gaan strijken. Zie bijvoorbeeld de bouw van het Vaticaan. Prettige dag.

claus schreef op 26-03-2015

het kan er dan wel allemaal bij horen, maar in deze tijd van inleveren hoort dit niet meer thuis en al helemaal niet als je weet dat ONZE gemeente PLATZAK is.

Dirk schreef op 27-03-2015

Jammer van dat grote bord daar moet je dan 2 jaar lang tegen aankijken, er van uitgaande dat het binnen 2 jaar gereed is.

Uw reactie

Naam:
Bericht: