Heren volleybalrecreanten SVH kampioen

Datum: 24-04-2015

16.20 uur - Afgelopen twee wedstrijdavonden waren enorm spannend, het kampioenschap hing al in de lucht, maar er moest alleen nog even hard voor gestreden worden. Alles was nog mogelijk, de top drie lag dicht bij elkaar. Afgelopen donderdag was de finaleavond. Na de eerste wedstrijd was het al duidelijk, het heren recreanten volleybalteam van SVH mag zich binnen de Twentse poule kampioen noemen.

 
 
 
De laatste paar jaar waren de resultaten al naar grote tevredenheid. Het team werd een paar keer tweede en twee jaar geleden werd ook al het kampioenschap behaald. Natuurlijk komt het niet zomaar aanwaaien, elke donderdagavond traint het team samen met het andere herenteam onder de bezielende leiding van Erik Wippert.
Ook zijn er andere recreantenteams actief. Naast herenteams zijn er ook dames en mixteams van SVH actief op het wedstrijdfront.
 
Het wedstrijdseizoen is nu ten einde. Na de zomervakantie begint de strijd weer van voren af aan. Enthousiaste volleyballers kunnen zich altijd aanmelden bij de vereniging via www.svh-volleybal.nl
 
 
Van links naar rechts, Harold Gerritsen Mulkes, Bennie Schrijver,  Erik Wippert, Marcel Meijer, Ekke Viet en zittend Gerard Gasthuis, Gerard de Ouden en Herman Bonhof. 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

henk engbers schreef op 24-04-2015

klasse heren

JanB schreef op 24-04-2015

Klasse!!

Uw reactie

Naam:
Bericht: