Comfortabel en duurzaam wonen? Duurzaam Wonen markt op 30 mei

Datum: 22-05-2015

8.10 uur - Een comfortabele, energiezuinige, toekomstbestendige woning: is dat ook uw ideaalbeeld? Kom dan naar de Duurzaam Wonen markt in Nijverdal. Tal van bedrijven laten u zien wat er allemaal mogelijk is om van uw huis een comfortabel en duurzaam thuis te maken!

 
 
                                              
 
 
Duurzaam wonen: twee vliegen in één klap!
Duurzaam wonen betekent niet alleen wonen in een huis dat energiezuinig is, maar ook wonen in een huis dat rekening houdt met de toekomst van de bewoner. En dat betekent dat het huis voorzien moet zijn van alle gemakken, ook als de bewoner wat minder goed ter been wordt, bijvoorbeeld. Energiezuinig én comfortabel dus.
 
Breed aanbod
Tal van ondernemers uit de gemeente en directe omgeving laten op de markt zien wat zij te bieden hebben op het gebied van een duurzame, energiezuinige en comfortabele woning. Er zijn onder andere bouwbedrijven, installateurs, isolatiespecialisten, zorgwinkels en de Rabobank. Er staat een kopje koffie voor u klaar!
 
Duurzaam Hellendoorn
Duurzaamheid is een belangrijk thema voor zowel de gemeente Hellendoorn als de Rabobank. Niet alleen met het oog op energiebesparing en CO2-reductie, maar ook omdat energiezuinige woningen veel wooncomfort bieden, waardoor woningen levensloopbestendiger worden. Op beide gebieden – energiebesparing en levensloopbestendigheid van woningen – willen de gemeente en de Rabobank vooral inwoners en bedrijven stimuleren om tot initiatieven en samenwerkingsverbanden te komen.
 
Duurzaam Wonen markt
30 mei
Huis voor Cultuur en Bestuur
11.00 -15.00 uur
Gratis entree
Deze markt wordt u aangeboden door gemeente Hellendoorn, Rabobank West Twente 
en Lang zult u wonen
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

jan schreef op 23-05-2015

wat achterhaald neem zonnepaneel 10tot 15 jaar duurt het om rendement te halen na die tijd moet je alweer nieuwe paneel hebben want dan laad hij niet goed meer .neem duurzaam hout rot ook .en laten ze niet over de kosten praten want dan koop je 2 woningen

Uw reactie

Naam:
Bericht: