Reggesteyn Noetselerbergweg in actie voor KWF/Stichting Haarwensen

Datum: 10-06-2015

16.00 uur - Dinsdag 23 juni organiseert de goede doelencommissie van de vestiging Noetselerbergweg van CSG Reggesteyn een actiedag. De school zamelt geld in voor het KWF Kankerbestrijding en de Stichting Haarwensen.

 
 
De dag is mede bedoeld ter ondersteuning van de plannen om in september met een kleine groep docenten en leerlingen de Mont Ventoux wandelend, hardlopend of fietsend te bedwingen. De actiedag in juni is voor alle leerlingen en medewerkers van de school.
 
Alle leerlingen doen – onder begeleiding – mee aan een activiteit (wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen) en laten zich hiervoor sponsoren. Het geld dat zij hiermee verwerven, is bestemd voor de actie. Daarnaast zijn er diverse activiteiten die bijdragen aan het goede doel als én een goede sfeer. Te denken valt bijvoorbeeld aan een rommelmarkt en sportieve activiteiten als pannavoetbal en een workshop dans. Op het veld bij de school worden tussen 12 en 15 uur crêpes gebakken. Wie zin heeft in deze lekkernij of een kijkje wil komen nemen is van harte uitgenodigd.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: