Infloyd op veler verzoek terug in Openluchttheater Nijverdal 



Datum: 16-06-2015

11.15 uur - In 2013 speelde Infloyd een onvergetelijke show in een uitverkocht Openluchttheater Nijverdal. Er sneuvelde zelfs een bezoekersrecord, nog nooit waren er zoveel kaarten verkocht. De bezoekers die erbij waren, herinneren zich deze avond ongetwijfeld nog.

 
Prachtig weer, een fantastische locatie, een geweldige sfeer en muziek van de legendarische band Pink Floyd. De mensen die dit concert gemist hebben, krijgen nu een herkansing. Op zaterdag 4 juli staat Infloyd weer in het Openluchttheater Nijverdal. Een spectaculaire live-show met nummers van de klassieke Pink Floyd albums Animals en Dark Side of the Moon.
 
Avondvullende Pink Floyd liveshow 
Het meest legendarische meesterwerk van Pink Floyd is toch wel Dark Side of the Moon. Dit album is waarschijnlijk de meest belangrijke, invloedrijke en best verkochte langspeler uit de moderne muziekgeschiedenis. Infloyd pakt op zaterdag 4 juli groots uit met een avondvullende Pink Floyd live show waar zij het album Dark Side of the Moon in zijn geheel zullen spelen. Daarnaast zullen zij ook het album Animals uit 1977 integraal spelen. Een album dat muzikaal en tekstueel tijdloos is en bij vele fans zelfs het favoriete Pink Floyd album. Voeg daar de ‘derde set’ met all-time favourites aan toe en de muziekliefhebber wordt getrakteerd op een bijna drie uur durende muziek-experience.
 
De unieke Pink Floyd-beleving
Infloyd houdt van Pink Floyd in zijn mooiste en puurste vorm, en dat is live! De band weet de kenmerkende ‘sound & feel’ van Pink Floyd huiveringwekkend dicht te benaderen. Infloyd gaat terug naar het live-geluid van de jaren '70. Composities blijven overeind maar krijgen wel een eigen handschrift. Soms is dat meer ingetogen en kleiner, maar graag speelt de groep ook ruimer buiten de lijntjes van geproduceerde studioversies en zet op gepaste momenten een indrukwekkend rockende wall-of-sound neer. De band kent het verschil tussen muziek uitvoeren en muziek spélen, en kiest vol overgave voor het laatste. Verwacht hier dus geen gedirigeerde naspeelmachine, nee hier speelt een liveband! De band die met beide benen op de planken de unieke Pink Floyd-beleving tot een steevast hoogtepunt brengt. Om het Pink Floyd-gevoel compleet te maken wordt het optreden voorzien van audiovisuele effecten én een indrukwekkende lichtshow, die nog nooit eerder in het Openluchttheater vertoond is.

Kaarten reserveren
Kaarten zijn te reserveren via www.zinintheater.nl, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489, aan de theaterkassa bij de VVV Nijverdal of aan de kassa van het Openluchttheater Nijverdal op de avond van het concert zelf. 

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Kees schreef op 04-07-2015

Wegens ziekte te koop: 2 tickets Infloyd, Openluchttheater Nijverdal, 4/7/2015, 20.00 uur.

Uw reactie

Naam:
Bericht: