Buitenbaden Het Ravijn langer open i.v.m. tropische temperaturen

Datum: 01-07-2015

22:09 uur - De temperatuur loopt de komende dagen op naar tropische temperaturen. Reden voor zwembad Het Ravijn om langer open te blijven.Veel mensen zullen nog gewoon aan het werk zijn en ook de basisschoolleerlingen brengen de laatste uurtjes voor de zomervakantie nog door in de schoolbanken.  Wat is er dan fijner om in de namiddag en avond verkoeling te zoeken in het zwembad?

 

 

 

Ook overdag is het heerlijk vertoeven op de grote recreatie- en ligweide. In verband met de hitte zijn er extra schaduwplekken gemaakt. Voor verkoeling plonst men in één van de zwembaden of geniet men van iets verfrissends op het gezellige terras.

U kunt deze zomer heel voordelig zwemmen met een zomerkaart. Een zomerkaart kost € 75,00. Heeft u een zomerkaart in de voorverkoop aangeschaft? Dan kunt u een tweede zomerkaart kopen voor maar € 60,00.

De zomerkaart is:

 

  • geldig voor jeugd èn volwassenen
  • geldig in binnen- en buitenbaden
  • door meerdere personen te gebruiken
  • geldig van 1 mei tot 1 september 2015

 

De komende dagen wordt dagelijks de afweging gemaakt tot hoe laat de zwembaden open zijn. Houd daarom de website of Facebookpagina in de gaten of bel de receptie, tel. 0548-613516.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Henk schreef op 02-07-2015

Fantastisch, hier worden we allemaal blij van! De gemeente Hellendoorn denkt als een ondernemer! Ga zo door, het begin is er.

Uw reactie

Naam:
Bericht: