Informatieavond over nieuwe 17-daagse rondreis Afrika Reizen

Datum: 06-07-2015

10.55 uur - Afrika Reizen, net even anders, heeft een nieuwe reis uitgezet. Janny Meijerink, eigenaar van Afrika Reizen en woonachtig in Zuid-Afrika, heeft een 17-daagse rondreis uitgezet welke begint en eindigt in Johannesburg: via Swaziland, Lesotho en Drakensberg.

 
 
 
Er staat onder andere een bezoek aan het Nelson Mandelahuis en het Apartheidsmuseum op het programma. Een tweedaags bezoek aan het wereldberoemde Paul Krugerpark, de prachtige Panoramaroute en nog veel meer. 
 
Afrika Reizen organiseert reizen voor maximaal 10 personen per groep. Er hebben zich al mensen aangemeld voor de nieuwe reis.
 
Nieuwsgierig?
Kom dan naar de informatieavond:
Donderdag 9 juli in “Het Vischnet” bij de Vrije Evangelische Kerk in Nijverdal. 
Het begint om 19.30 uur.
Koffie/thee gratis.
 
Meer informatie op www.reisnaarafrika.nl
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Mitis schreef op 06-07-2015

Vreemde sterspot, of kun je hier reclame ruimte kopen?

William S. Burroughs schreef op 08-07-2015

Aan Mitis. Het leven is doorspekt en vergeven van reclame. Om daar even aan te ontsnappen leek het mij goed om op tv een fantasy film van de hobbits te moeten kijken. Op een gegeven moment stond tovenaar Gandalf recht tegenover zijn meester. Gandalf vloog alle kanten uit en ik dacht dat hij het niet zou gaan redden. Jawel hoor! Na een handtekening van Joop Zoetemelk was Gandalf weer terug. In een volgende scene moesten de hobbits rennen voor hun leven. Ze renden een grot in en ik dacht waar gaan ze naar toe? Jawel hoor! Plotseling stonden ze in een supermarkt waar iedereen kampioen was. U begrijpt dat de verwarring compleet was in huize Burroughs. Heb direkt doorgeschakeld naar net 1 alwaar ik een detective zonder tussenkomst van wc rollen en radijsjes fatsoenlijk uit kon kijken. Wat een verademing! Toch heb ik met de door u genoemde vreemde sterspot niet zoveel problemen. En wel om 4 redenen. Lubbers had er altijd 3 dus het zal tijd worden. 1. Het is zomer. 2. In haar vorige functie als badmeester heeft ze ons het hoofd boven water leren houden, dus nu kunnen we iets terug doen. 3. Ik word vrolijker van een giraffe, waterbuffel en zebra dan van het korhoen. 4. Het barst hier van de sluikreclame. Wanneer men dat niet zou toestaan is het de doodsteek voor sport en cultuur. Voor iemand die de huidige overdosis van ongevraagde reclame tot op het bot haat kom ik hier toch vrij positief voor de dag. Met dank aan de zomer. Prettige dag.

Pietje Puk schreef op 08-07-2015

Wat een geweldig verhaal mister William.

Mitis schreef op 09-07-2015

Dag W.S.B. Zoals ik al verwachtte is reclame hier dus voorbehouden aan bevriende relaties. Jouw uitgebreide fantasie moet je (bij gebrek aan beter?) toch een leuk leven geven....

William S. Burroughs schreef op 09-07-2015

Aan Mitis. Dat weet ik niet maar in een dorp kent ons vaak ons. Ik ga u geen steken onder water toebrengen laat staan steken onder de gordel. Ik ken u niet dus dan zou ik net als u zomaar wat uit de lucht moeten grijpen. Ik sta wel vaker versteld van wat een mens zich niet verbeeld dus daar wou ik mij verre van houden. Tot slot kan ik u nog wel iets vertellen over mijn fantasie. Wanneer ik door het leven zou moeten zonder fantasie geef ik mijn portie aan fikkie. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: