35 jaar Kathy Kelly ( the Kelly Family) met een jubileum concert in Nijverdal

Datum: 02-09-2015

13.40 uur - Het jubileum vieren ze samen op 12 september. Jaren zijn ze al bevriend, helpen elkaar waar nodig. Dat is de basis van Kathy Kelly (the Kelly Family) en Fenneke Zonnebeld. Zonder het te weten hebben de dames veel overeenkomsten.Hun hobbie´s, muziek, paarden, bracht hun samen maar nu ook de vele jaren van muciseren.

 
 
 
 
Kathy musiceert al ruim 35 jaar. Een mijlpaal waarbij de mensen van Love the Kelly Family (facebooksite) stil willen staan. Het toeval wil dat niet alleen Kathy haar jubileum heeft, maar ook de Hellendoornse Fenn ruim 30 jaar met muziek te maken heeft. Tijd voor een feest dacht men. Dit zal plaats vinden 12 september in Nijverdal, locatie: zaal Bunga Tandjung. Molukkenstraat 4.
 
Kathy Kelly de oudste dochter-producente van the Kelly Family is opgegroeid met muziek. Het was en is een belangrijk deel van haar leven. Haar carriere begon op straat nadat de familie bus leeg gestolen was en vader spontaan met kinderen muziek op straat ging maken om zo in hun levensonderhoud te voorzien. Dit bleef niet zonder gevolgen.

De band met Nederland is sterk. Als kind woonde Kathy onder andere in Volendam, en later in Amsterdam. Hun eerste grote hit. Who´ll come with me werd in Nederland uitgebracht.
Volgens Kathy brengt iedere keer iets haar terug naar Nederland, een land waar ze veel van houd. Ze behaalden grote successen met de vele albums die ze met haar familie uitbracht en de tournee´s brachten hen wereldwijd.
 
Fenn maakte deel uit van Proud, de band van de family Noya en verzorgde zo menig feest en evenement van muziek. Later trad ze als duo op met Nijverdaller Martin Titihalawa, een combinatie die nog steeds musiceert. De paarden zouden later de dames samen brengen. Een gedeelde passie.
 
Het was Fenn die voor Kathy bij de start van haar solo tournee, zorgde voor geluid en de techniek op zich nam. Inmiddels brengt deze tour Kathy Kelly al menige jaren door Europa, maar ook ver daar buiten. Dit jaar niet alleen Europa maar o.a. eind december reist ze af voor optredens in Israel.
 
Fenneke is veelzijdig en zorgde voor promotie, geluid, toetseniste, zangeres springt bij waar nodig. Als de telefoon gaat en ik kan helpen dan doe ik dat, is haar antwoord.
Vorig jaar traden de dames op tijdens een uniek wensconcert in een verpleeghuis.De reden: een wens van een bewoner die graag hen zou willen horen, maar die samen met de bewoners geen mogelijkheid meer had een concert te bezoeken. Kathy Kelly zegde spontaan toe. Het werd een bijzondere avond waar nog steeds over gesproken wordt.
 
12 september is Kathy Kelly in Nijverdal te horen en te zien. Love the Kelly Family team, wil dan de dames in het zonnetje zetten i.v.m hun jubileum! Het moet een feestje gaan worden met zijn allen. En dat zal zeker gaan lukken.
 
Informatie is te verkrijgen via: kathykellykonzert@hotmail.com of telefonisch via: 06-21389458.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Danny schreef op 03-09-2015

35 jaar zeggen ze hier maar ik weet dat het veel langer is dat is raar! in 1974 was the kelly family ook al met muziek bezig weet ik van oude filmpjes en dan is het nu al meer dan40 jaar! Maar super leuk dat dit georganiseert word en ik denk dat wel ga komen die dag!

Richard schreef op 04-09-2015

@Danny Ik denk dat ze de samenwerking met Fenneke Zonnebeld bedoelen...

Henk schreef op 04-09-2015

Hoeveel kost een kaartje???

Anne Miek schreef op 05-09-2015

@Richard Denk t niet hoor! Er staat dat Feen 30 jaar in de muziek zit dus dat kan dan niet. Kellys vierden in 2000 hun 25 jarig jubileum dus ik vroeg t me ook al af hoe dat zit

Uw reactie

Naam:
Bericht: