Wegen afgesloten op 5 en 6 september, kom op de fiets!

Datum: 02-09-2015

14.33 uur - Vanwege de Sisterrun en de Strongmanrun op zaterdag 5 en zondag 6 september zijn verschillende hoofdwegen in Hellendoorn en Nijverdal afgesloten. Een aantal wegen wordt vrijdagavond al afgesloten. 

 
 
 
 
De Kasteelstraat in Hellendoorn is gedeeltelijk afgesloten tussen vrijdagavond 22.00 uur en zondagavond 23.00 uur. De Grotestraat in Nijverdal is gedeeltelijk afgesloten van zaterdagavond 21.00 uur tot zondagavond 24.00 uur. 
 
Alle hulpdiensten zijn op de hoogte van de wegafsluitingen. Zij opereren dit weekend vanuit een centrale post.Bezoekers worden verzocht om alle sociale media in de gaten te houden en de activiteiten met de fiets te bezoeken. 
 
Voor een complete lijst van de afgesloten wegen verwijzen wij u naar www.hellendoorn.nl
 
Meer info zaterdag 5 september; 
 
Meer info zondag 6 september;
 
Het verkeer van en naar Hellendoorn (richting Ommen) kan tijdens de wedstrijd het beste rijden via de Tunnelweg of via de Baron van Sternbachlaan, Hulsen, Mr Werkmanstraat, Hellendoornseweg en Schuilenburgerweg. 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

simoniel schreef op 02-09-2015

En waar staat die lijst dan op www.hellendoorn.nl?

Loes schreef op 02-09-2015

Ik merk dat ik niet op mijn werk kan komen. Wat wegen afsluiten is prima, maar dit gaat erg ver. Het hele dorp zit dicht.

Redatie HvH schreef op 02-09-2015

Even doorklikken: http://www.hellendoorn.nl/actueel/nieuws/05760/

simoniel schreef op 02-09-2015

Dank u. Zoeken daar kwam alleen de rally.

Uw reactie

Naam:
Bericht: