Hondentoilet Blokkenpark zorgt voor reuring onder de buurbewoners

Datum: 04-05-2016

16:15 uur - De werkzaamheden in het nieuwe Blokkenpark zijn nog volop bezig. Er wordt ook een hondenspeelplaats met daarnaast een hondentoilet gerealiseerd. Het hondentoilet is nog niet geopend en zorgt nu al voor reuring onder de buurtbewoners.

 

 

 

 

Het onderstaande staat op de Facebookpagina van de gemeente te lezen.

 

 

 

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Harrie schreef op 04-05-2016

Het is niet voor niets de achterstandswijk van Nijverdal

k.e schreef op 04-05-2016

ja je mag er niets van zeggen, maar de honden "liefhebbers" laten hun dier uit waar hen het uit komt, kijk op het nieuwe en mooi aan gelegde park EVERSBERG je zal er maar een wandeling maken, en langs de Nijkerkendijk is het ook al het zelfde, het baasje moet een SCHOP onder zijn???? hebben.

William S. Burroughs schreef op 04-05-2016

Aan Harrie. Het voordeel van achterstand is dat je er alleen maar op vooruit kunt gaan. Tot slot vermoed ik dat u generaal bent want u levert hier een generalisatie van de bovenste plank. Of moet ik zeggen klasse? Prettige dag.

William S. Burroughs schreef op 04-05-2016

Aan de vorm van het drolletje is in ieder geval af te lezen dat deze met liefde is gelegd. Ok genoeg shit voor today. Prettige dag.

Johanna schreef op 04-05-2016

Waar betalen hondenbezitters anders belasting voor? Ik zeg belasting afschaffen op vaste plekken een controleur en boete geven!

Anne schreef op 04-05-2016

Als de honden belasting wordt af geschaft wie moet dan de controleur betalen is dat dan voor iedere inwoners van de gemeente hellendoorn en voor mensen die nog nooit een hond hebbengehad en met zekerheid nog even de katten die kunnen er ook in de tuin bij andere mensen te schijten

Geronimo schreef op 05-05-2016

Als men hondenbelasting betaald, dan mag ik toch aannemen dat de gemeente de behoeften opruimt? Of wil de gemeente alleen de lusten, maar niet de lasten? Dit gezegd hebbende vind ik wel dat je je hond niet laat schijten op een bouwput, plaats waar kinderen spelen of op de openbare weg/stoep.

Han schreef op 05-05-2016

@Geronimo. Gelukkig ben je het er mee eens dat je een hond niet overal kan laten schijten. Van de honden belasting legt men oa hondentoiletten aan. Het zijn de hondeigenaren die het verzieken. Zei willen immers de lusten maar niet de lasten. Gewoonweg asociaal om je hond overal te laten schijten. Zegt wel iets over het niveau van de eigenaar zal ik maar zeggen. Uitzonderingen daar gelaten uiteraard. Er zitten ook nette mensen tussen.

Rob schreef op 07-05-2016

Allemaal luie donders ga gewoon naar het uitlaat bos als je om je hond geeft.

Uw reactie

Naam:
Bericht: