Oei.....

Datum: 26-05-2016


20.50 uur - Gistermorgen op de de N35......

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Richard schreef op 27-05-2016

Ja, wat een eikels. Dat hele stuk van top berg tot aan verkeerslichten onder (bij Haarle) zit vol kleine heuvels. Ook wel 'vals plat' genaamd. Ik snap niet dar er hier geen doorgetrokken streep is, maar wel op het rechte eind richting Mariënheem.

Richard (andere) schreef op 27-05-2016

Als je goed kijkt is het laatste stuk wel degelijk een doorgetrokken streep...

@Richard(2) schreef op 27-05-2016

Hij haalde in voordat het doorgetrokken is. Komt omdat er geen parallelweg is. Dit moet hoognodig aangepakt worden. Parallelweg doortrekken van hondenschool richting Rendac (voorheen NTF).

Hendrik schreef op 27-05-2016

Hé stelletje Richards, Je mag helemaal niet inhalen tussen Nijverdal en Haarle vv. En de aanwezigheid van een parallelweg staat hier los van. Dit is gewoon asociaal inhaalgedrag. Het maakt niet uit hoeveel strepen er op de weg staan of hoeveel wegen er naast liggen, het zit in de persoon zelf.

pff. schreef op 28-05-2016

@Hendrik. Je mag dat stuk gewoon inhalen, behalve tegen de berg op. Of het verstandig is is iets anders. Hij had gewoon eerder moeten invoegen. De snelheid op deze weg is laag vaak rij je maar 70. In de tunnel laten mensen ook vaak het gas los. Geeft veel irritatie maar met inhalen behaal je ook geen tijdwinst.

Ditwilikdroaverkwiet schreef op 28-05-2016

Als ik de reactie van Richard(2) zo lees, moeten de bestuurders die zie daar wel aan de max. snelheid van 80 km/h houden maar naar de parallelweg. Volgens mij is een parallelweg voor voertuigen met een beperkte snelheid ( tractoren enz. ) of voor bestemmingsverkeer. Zien jullie in het filmpje een dergelijk voertuig ?

Richard (andere) schreef op 31-05-2016

Grappig hoe mensen conclusies trekken, terwijl ik alleen aangeef dat het laatste stukje een doorgetrokken streep betreft. Dit geeft natuurlijk ook een bepaalde domheid aan...

Uw reactie

Naam:
Bericht: