Grote verkeerscontrole in Nijverdal

Datum: 28-06-2016

22.43 uur - Vandaag is er door de politie in Nijverdal een grote verkeerscontrole gehouden. Deze controle werd gehouden in samenwerking met de RDW en de belastingdienst. Bij de controle zijn de nodige boetes uitgeschreven, namelijk:

 
 
 
 
Te donker getinte ruiten;
rijden door rood licht;
defecte remlichten;
voeren van mistlichten;
een kind niet in de gordel;
overbeladen voertuig.
 
Ook konden vijf personen geen rijbewijs tonen; hadden 6 personen een gladde band en hadden twee mensen hun losbreekreminrichting niet in orde.Ook hier zijn boetes voor uitgeschreven.
Een persoon had te veel alcohol gedronken terwijl hij een voertuig bestuurde. Hiertegen wordt een proces-verbaal opgemaakt.
 
De politie heeft voor €3621,- aan openstaande boetes geïnd.
De belastingdienst heeft €48.000,- aan openstaande vorderingen geïnd. De belasting heeft elf voertuigen in beslag genomen en heeft er hiervan vijf afgevoerd.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

K-e schreef op 29-06-2016

Mooi werk, kan de politie een mooi barbecue avond van houden, of strijkt de gemeente dat op.

Jos schreef op 29-06-2016

Niveau wordt met de dag minder wanneer je niet eens weet waar de opbrengsten van deze boetes naar toe gaan.

jan schreef op 29-06-2016

nou jos niveau of nie met al die camera,s en hit apperatuur waar staat mee werkt hoef je toch geen grote controles te houden

Jos schreef op 29-06-2016

nu controle joncheerelaan thv de markies

William S. Burroughs schreef op 29-06-2016

Aan Jos. Daar is zo vaak controle dat ik er automatisch 50 fiets. Wie daar als inwoner van de gemeente Hellendoorn nog een boete krijgt moet haast wel analfabeet en doof zijn. Want blind kan natuurlijk niet. Prettige dag.

Jos schreef op 29-06-2016

Voor de tijd rijd ik wel harder, daar gas los net als bij sauna ff opletten en dan weer gas erbij richting hellendoorn

Richard schreef op 29-06-2016

Hoi Jos, het gros houdt zich aan 50km/u. Ik rijdt altijd 55km/u op de teller. Want geijkt zal dat uitkomen op 52 á 53km/u en de bekeuring valt pas op de mat bij 4km/u gecorrigeerd! Met uitzondering van autosnelwegen waar 130km/u geldt, deze hebben in verhouding een mindere correctie en kan de bekeuring voor 1km/u te snel op uw deurmat vallen á 11 euro plus 8 of 9 euro administratiekosten. Mensen die over snelheid klagen beseffen niet dat ze het CJIB spekken met hun groteske gebouw en inboedel. Alles is van top architect tot top kunstenaar ingericht. Een fijne dag nog!!

Jos schreef op 29-06-2016

Binnen de bebouwde kom is de meetcorrectie 3 km/u. Administratiekosten 9 euro.

Jos schreef op 29-06-2016

tijd voor controles op kasteelstraat en dorpstraat, dit heeft meer nut dan het zinloze geflits op Joncherelaan

Richard schreef op 29-06-2016

Wat ook opvalt is dat het achterliggende verkeer zo goed als nooit gaat 'drammen' als je net iets harder rijdt. De naald onder de vijftig geeft altijd agritatie, niet bij ouderen of vakantiegangers, maar wel bij lokale mensen en beroepsmatigen die bekend zijn met de wegen. Dat excessen zoals 60, 70 of sneller moeten worden aangepakt ben ik mee eens. Maar ik vind niet dat hier een soort van NSB praktijken nodig zijn.

Bartje schreef op 30-06-2016

Gelukkig weg uit Nijverdal. In Drenthe melken ze de particulier niet leeg. De politie houdt zich hier bezig met het vangen van echte boeven.

Richard (andere) schreef op 30-06-2016

@ Bartje Slaat natuurlijk helemaal nergens op. @ Richard Probeer woorden te gebruiken die je ook kunt schrijven (agritatie???) Bovendien is het: "ik rijd". @ jan. Gebruik leestekens, dat leest wel zo makkelijk. Over niveau gesproken...

De pieppe schreef op 30-06-2016

gelukkig hebben we in Nijverdal geen echte boeven!

Tom schreef op 30-06-2016

Bartje wij zijn ook gelukkig door dat je weg bent, ;) @Richard(andere) wees blij dat jij foutloos door het leven gaat maar respect voor mensen die wat minder onderlegd zijn zou ook fijn zijn. We zien hier niet op Nederlandse les.

Richard (andere) schreef op 01-07-2016

@ Tom Het is zeker geen Nederlandse les, maar het gebruik van leestekens leest wel zo makkelijk. En als je woorden gebruikt die je niet kunt schrijven moet je ze gewoon niet gebruiken. Straks gaat iedereen hier nog over de app schrijfstijl. Dan is er helemaal geen touw meer aan vast te knopen.

Arie schreef op 01-07-2016

@Richard (andere): het is toch zeer zeker "hier nog over OP de app schrijfstijl".... ;-)

Dirk Jan schreef op 01-07-2016

Heel knap hoe via een verkeerscontrole bij een reactie over een schrijfstijl terecht komt.

William S. Burroughs schreef op 01-07-2016

In een zeemansdorpje woonde eens een meisje, Barbara genaamd. Barbara maakte de allerlekkerste rabarberpudding in de verre wijde omtrek, en iedereen was zo gek op de rabarberpudding van Barbara dat iedereen haar Rabarberbarbara noemde. Omdat Rabarberbarbara op een gegeven moment zo bekend was geworden met haar rabarberpudding, besloot ze om haar eigen bar te openen. Natuurlijk werd de bar de Rabarberbarbarabar genoemd. Rabarberbarbara had in haar Rabarberbarbarabar nogal wat vaste klanten, maar veruit de meest bekende klanten waren wel 3 barbaren die regelmatig van rabarberbarbara's rabarberpudding genoten in de rabarberbarbarabar. En omdat deze barbaren zo vaak in de rabarberbarbarabar kwamen om rabarberbarbara's rabarberpudding te eten kregen zij op een gegeven moment de bijnaam ' Rabarberbarbarabarbarbaren'. De Rabarberbarbarabarbarbaren hadden natuurlijk ook lange stoere baarden en deze werden natuurlijk de rabarberbarbarabarbarbarenbaarden genoemd. Als de rabarberbarbarabarbarbaren hun rabarberbarbarabarbarbarenbaarden wilden verzorgen, dan gingen zij altijd naar de barbier: De rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbier. De rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbier besloot om samen met de rabarberbarbarabarbarbaren een barbecue te organiseren: Een rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbecue. Prettige dag.

Henk schreef op 01-07-2016

Beste William. Ik denk dat de inhoud van jouw reactie, op een normale en volgens mij nuttige politie controle, exact weergeeft wat in alle bovenstaande reacties ook geschreven staat"klinkklare onzin".

k.e schreef op 01-07-2016

verder alles goed william?????

William S. Burroughs schreef op 01-07-2016

Aan Henk. Dat bedoel ik. Prettige avond.

William S. Burroughs schreef op 01-07-2016

Aan k.e. Prima. Prettige avond.

Dirk Jan schreef op 02-07-2016

Aan William, Je kan het ook in 1 regel samenvatten zoals ik boven jou reactie heb gedaan.Een goede verstaander heeft maar een half woord nodig, maar je hebt wel gelijk.

William S. Burroughs schreef op 02-07-2016

Aan Dirk Jan. Dat had inderdaad gekund maar is niet gebeurd. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: