Aangepaste openingstijden zwembad Het Ravijn

Datum: 25-08-2016

13.38 uur - Tropische temperaturen bepalen het openbare leven, ook in de gemeente Hellendoorn. Zwembad het Ravijn is daarom extra lang geopend. Aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag kunt u er al vanaf 9.30 uur terecht in plaats van om 10.30 uur. Vrijdagavond gaat Het Ravijn pas om 20.30 uur dicht in plaats van om 19.30 uur.

 
 
 
 
Afhankelijk van het aantal bezoekers op zaterdag gaat het zwembad die dag ook een uur later dicht.
 
Het baas en hond zwemmen op zondag 28 augustus schuift een paar uur op om gewone zwemmers langer de gelegenheid te bieden verkoeling te zoeken in het water. Van 15.00 tot 18.00 uur zijn honden met hun baasjes welkom. De entreeprijs is verlaagd naar € 4,- voor de eerste hond en € 2,50 voor de tweede hond. Een derde hond mag gratis naar binnen.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Hermien claassen schreef op 25-08-2016

Ik snap het gewoon niet dat ze het zwembad met dit mooie weer langer open houden. Vroeger was het zwembad tot half september open. September heb je vaak nog warm weer. En dan vangt de gemeente nog een extraatje.

darco schreef op 25-08-2016

De vierde hond kost dan zeker 6 euro?

Peter Rosenkamp schreef op 25-08-2016

Is gewoon super. Zo krijg je spreiding van het aantal bezoekers over die dagen. (Vandaag 25e) was het ook al heel druk.

Gait schreef op 25-08-2016

Binnenkort de Strong Opa Swim, met en zonder hond.

Harm schreef op 26-08-2016

Hadden veel beter in september open kunnen blijven, omdat het vaak de hele maand september nog mooi weer is, en het baas /hond zwemmen verplaatsen naar einde van de maand in het vervolg. Nu mis je al die extra inkomsten.

pieter schreef op 26-08-2016

Vergeleken met de andere buitenbaden in de regio is het buitenbad van het ravijn geen 'zwembad' waar de kids nu meteen super enthousiast van worden. Zal wel komen doordat het geld al op was toen het wedstrijdbad voor de waterpoloers gereed was

Mats schreef op 26-08-2016

Tis huuln in vergelijking met het oude buitenbad. Wie dit heeft kunnen bedenken en accepteren.. Grootheidswaanzin en je kunt er niet eens een pilsje bestellen. Waar zijn we mee bezig!

k.e schreef op 26-08-2016

MATS, ga eens na vraag doen bij de vorige bestuurders, het is net als het gem huis er gewoon door gedrukt met alle gevolgen zoals "te duur, er iets af"

Henk R. schreef op 29-08-2016

@k.e. Volgens mij niets te maken met vorige bestuurders die nu weg zijn. Het hele zwembad is gedaan door Coes met zijn dubbele pet van wethouder en voorzitter van de BLOS. Van wat ik gehoord heb, hebben zij dit buitenbad bedacht. En Coes zit er nog steeds voor zover ik weet. Verder is dit wel het toppunt van niet flexibel zijn. Als je hoort dat het een tijdje warmer weer is, dan laat je dat buitenbad toch wat langer open en doe je dat baas en hond zwemmen daarna. Nu kan er de komende weken als het mooi weer is niemand meer buiten zwemmen. Bureaucratie ten top.

Henk schreef op 30-08-2016

Dit kneuterige beleid is toch tenenkrommend. Coes is verantwoordelijk voor dit fiasco. Onbetrouwbaar figuur! Weg met die vent

Arie schreef op 30-08-2016

De Strongmanrun zal komend weekend ook wel gebruik maken van het zwembad? Denk niet dat die deelnemers zich vooraf gaan douchen...

Richard (andere) schreef op 30-08-2016

@ Arie, Wat een nutteloze reactie. Hoezo dat ze zich vooraf gaan douchen??

Loes schreef op 30-08-2016

De strongman hoeft niet in het zwembad. Das toch voor mietjes? Wij zwemmen wel in de regge. Is altijd open. Laat de strongman dan maar lekker spetteren in het Ravijn.

Uw reactie

Naam:
Bericht: