Wie wordt de Sportman, Sportvrouw of Sportploeg van het jaar 2016?

Datum: 21-10-2016

11.48 uur - Ook 2016 was weer een bijzonder sportjaar voor onze gemeente. Met vele goede sportprestaties. Maar wie worden de ‘Sporters van het jaar 2016’? Kandidaten aanmelden voor de Sportverkiezingen 2016 is nu al mogelijk. Geleverde sportprestaties worden tot 31 december meegenomen.

 
 
 
De werkgroep voor de organisatie van de Jaarlijkse Sportverkiezing zet traditiegetrouw haar sporters en jonge talentjes in het zonnetje omdat zij een knappe prestatie hebben behaald. De aanmelding voor kandidaten is inmiddels van start gegaan. Dat kan voor de categorieën: Sportvrijwilliger, Sporttalent, Sportploeg, Andere Sporten (niet noc/nsf), Sportvrouw en Sportman. De werkgroep is nu alweer druk aan het werk om een mooi programma voor het gala in 2017 op poten te zetten. 
 
Aanmelding kandidaten
De Stichting Sportverkiezing Gemeente Hellendoorn roept iedereen op om kandidaten aan te dragen die volgens hem of haar een nominatie verdienen en kans moeten maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger of sporttalent van het jaar. Dit kunnen kandidaten zijn vanuit onder andere school, vereniging, vriendenkring en familie. 
Let op dat je de sporters op tijd aanmeldt, voor 9 december 2016. 
 
Meer informatie (zie verkiezingsreglement) en het aanmeldformulier vindt u op onze site: www.sportverkiezinghellendoorn.nl en op Facebook.com/sportverkiezinghellendoorn. Graag de volledige invulling mailen naar: sportverkiezing@gmail.com. 
Dat kan echter ook via de volgende link: https://sportverkiezing.pgtb.me/3g44vf
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

derk schreef op 21-10-2016

Frank Hosmar toch?

Han schreef op 22-10-2016

@Derk. Er zijn vast nog wel anderen die hiervoor in aanmerking komen.

Dirk Jan schreef op 22-10-2016

Sportploeg lijkt mij duidelijk, Hulzenseboys 1 natuurlijk.

Geronimo schreef op 22-10-2016

@Dirk Jan, een sterke kandidaat, maar is al eerder gebeurdt, zelfs hoger, in de gemeente. Dus kom ik terecht bij de dames van de Zweef. Nog niet eerder,, bij mijn weten, reikte een dameselftal zo hoog.

Jos schreef op 22-10-2016

nog nooit een dames team gezien die verslagen van verwinnigen plaatst maar van verlies partijen bijna niet. Ik zeg hierom SVVN. Dames vesos hebben in het verleden regio hoofdklasse gevoetbald, dus die vlieger gaat niet op geronimo.

Dirk Jan schreef op 23-10-2016

@Geronimo, de vrouwen van de Zweef zijn zeker ook een grote kanshebber maar ondanks het feit dat ik op 300 meter afstand van de Zweef ben geboren gaat mijn voorkeur toch uit naar het rood wit.Of een prestatie ooit al eens eerder gerealiseerd is moet volgens mij geen norm zijn om deze prijs te kunnen winnen, maar de Zweef vrouwen ik zou er geen probleem mee hebben.

Dirk Jan schreef op 23-10-2016

@Jos,ik begrijp de eerste regel van je reactie niet.

Jos schreef op 23-10-2016

@Dirk-jan zoek hier dan maar de verslagen van de keren dat ze hebben verloren.

Geronimo schreef op 23-10-2016

@Jos,, de Zweef speelde vorig seizoen niet regionaal, maar ver daarbuiten. SVVN werd kampioen in de 4de klasse, dus mocht het een herenvoetbalteam worden, dan verdient Hulsen het meer.

Jos schreef op 23-10-2016

Och Geronimo, ik speel liever hoofdklasse regionaal dan 1e klasse verder weg. Jij gaat blijkbaar liever naar een Hema in Arnhem dan in Nijverdal.

Pibernik schreef op 23-10-2016

Aan Jos, ik denk dat Dirk Jan bedoeld dat er hier en daar letters ontbreken wat het lezen van de zin er niet makkelijker opmaakt.

Jos schreef op 23-10-2016

@ Geronimo, jij was toch verhuisd? Dan ga je liever nu in op de uitnodiging van de wethouder in Hellendoorn dan in je nieuwe plaats. Of durf je alleen onder een fictieve naam te reageren en niet fysiek?

Mitis schreef op 23-10-2016

Er zijn hier wel erg veel bank zittende sporters aan het woord, als chips etende bank zitter zwijg ik verder...

William S. Burroughs schreef op 23-10-2016

Aan Mitis. Heeft u nog dipsaus? Prettige avond.

Geronimo schreef op 23-10-2016

@Jos, jij houd blijkbaar van oude koeien. Een tip, get a life. Eerst normaal reageren en daarna die onzin. En je sport om zo hoog mogelijk te presteren met selectieteams, dus je Hema gaat totaal niet op.

Han schreef op 23-10-2016

@Geronimo. Voor sommigen gaat die onzin op helaas. Die denken dat er niets anders bestaat naast hun sport, dan alleen hun sport. Het jammere is dat diegenen hier ook hun kinderen mee opzadelen cq inprenten. Alles lijkt tegenwoordig wel gefocust op prestatie, prestatie en nog eens prestatie. Ontspanning is er voor de kinderen niet meer bij. Sport moet in mijn ogen leuk en ontspanning geven en niet om zo hoog mogelijk te eindigen en zo goed mogelijk te presenteren. En tuurlijk, als je goed bent in een sport, mag en kan je uitblinken. Maar vergeet niet te ontspannen en laten ontspannen.

Mitis schreef op 23-10-2016

@ W.S.B: Nog erger! Ja en er staat zelfs een flesje wijn klaar...

Mitis schreef op 23-10-2016

@ Han: Met gezonde ambitie lijkt me niets mis, zonder ambitie komen er echt teveel ambitieloze SP hand op houders bij...

Geronimo schreef op 24-10-2016

@Han, ga eens gewoon in op wat ik zeg.Ik zeg toch niet voor niets selectieteams. En dan gegin jij ineens over ouders.

Han schreef op 24-10-2016

@geronimo. Jij zegt, je sport om zo hoog mogelijk te presteren. Niet iedereen doet dat. Er wordt ook sport bedreven voor ontspanning. En ja, betreft de ouders. Lees je het nieuws wel eens dat de ouders vaak fanatieker langs de zijlijn staan te vloeken, tieren en blèren omdat hun kroost blijkbaar niet goed presteren in hun ogen.

Jos schreef op 24-10-2016

@ Geronimo, ga eens bij wethouder Coes langs en praat met hem over het presteren op je eigen niveau...leer je vast iets van, kun je misschien daarna naar wethouder Walder.

Geronimo schreef op 24-10-2016

@Han, zeg me even waar ik dat zeg. En dat er van die idiote ouders zijn weet ik ook wel, maar daar gaat het hier toch niet over?

Geronimo schreef op 24-10-2016

@Jos, niet blijven hangen in je frustraties, straks haal je de burgemeester er nog bij.

Han schreef op 24-10-2016

@geronimo. Je zegt dat in een reactie op Jos hierboven. Op 23 oktober jongstleden.

Jos schreef op 24-10-2016

@ Geronimo, dacht dat je niet meer in de media wou reageren over alles in de gemeente Hellendoorn. En ik mag toch vragen of je al op de uitnodiging van wethouder Walder bent ingegaan?

Geronimo schreef op 25-10-2016

@Han, dat zeg ik niet in die reactie. Ik zou de gehele zin eens lezen en niet een stukje.Daarbij heb ik het op 24/11 jl. nogmaals voor je uitgelegd.

Geronimo schreef op 25-10-2016

@Jos, dat heb je dan verkeerd gedacht, heb dat ook nooit gezegd. Verder mag je alles vragen, maar na tig keer wordt het een beetje sneu.

Uw reactie

Naam:
Bericht: