Infoavond SamenLoop voor Hoop bij het Pannenkoekhuus in Marle

Datum: 22-02-2017

11.45 uur - Wil jij weten wat de SamenLoop voor Hoop precies is? Kom dan naar de infoavond op dinsdag 28 februari in Marle. Vrijwilligers uit de organisatie vertellen wat een SamenLoop voor Hoop is en hoe je als deelnemer kunt bijdragen aan dit geweldige evenement.

 
Natuurlijk is het ook mogelijk om je als team of vrijwilliger aan te melden voor de 24-uurs wandelestafette voor KWF Kankerbestrijding in het weekend van 24 en 25 juni. 
 
Dinsdag 28 februari ben je vanaf 19.45 uur van harte welkom bij het Pannenkoekenhuus Marle aan de Hellendoornsweg 40 in Marle. Deze mooie locatie stelt eigenaar Henk van der Vegt beschikbaar omdat hij ambassadeur van de SamenLoop voor Hoop Nijverdal is. Henk steunt graag goede doelen en wil als ambassadeur helpen om de SamenLoop in Nijverdal tot een groot succes te maken.
 
Meer informatie over de SamenLoop voor Hoop Nijverdal lees je op www.samenloopvoorhoop.nl/nijverdal 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: