Word jij de nieuwe Martin Garrix?

Datum: 22-02-2017

11.51 uur - Ga jij er later voor zorgen dat jouw muziek uit de boxen knettert op grote feesten en dat de dansvloer dan vol staat met swingende mensen. En welke muziek kies je dan: dubstep, hip hop of toch liever dance of trance? Het komt allemaal voorbij tijdens de workshop ‘DJ Kidz’, die op woensdag 8 maart om 14.30 uur of 16.00 uur wordt gegeven in De Smidse. Na deze workshop dans je als een echte DJ weer naar buiten. 


 
Voetjes van de vloer

De DJ Kids workshop is een superleuke workshop voor kinderen die graag met muziek bezig zijn. Je word meegenomen in de wereld van dance, trance en house. In anderhalf uur krijg je de basisbeginselen van het DJ-en bijgebracht en ga je lekker zelf aan de slag. Wat is een DJ-set en hoe werkt het allemaal. Zelf oefenen zodat je het goed kunt leren, maar je gaat ook kijken naar animaties over dance. Aan het eind gaan ook nog eens de voetjes van de vloer tijdens het draaien op de ‘main booth’. 

 
Uniek

Deze workshop is uniek te noemen, voor alle deelnemers wordt een DJ- set meegenomen. Je hoeft dus niet op een ander te wachten, maar je kunt gelijk zelf aan de slag. Zelf oefenen aan de hand van voorbeelden en fragmenten en zelf je eigen sound ontwikkelen. Wie wil dat nu niet? Ook is er een stukje theorie, zodat je na deze workshop van alles weet over het vak van DJ. Na afloop mix je moeiteloos twee nummers door elkaar. Misschien wel het begin van een mooie DJ-carrière. 


 
Kosten

De workshop kost 5 euro. Betaling (bij voorkeur gepast) bij aanvang van de workshop. Kosteloos afmelden kan tot vijf dagen voor de workshopdatum per mail, daarna wordt 5 euro in rekening gebracht. Aanmelden kan via www.actiefhellendoorn.nl
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Anne schreef op 22-02-2017

Waar kunnen kinderen aangemeld worden?

ZINiN Theater schreef op 27-02-2017

Aanmelden voor dit evenement kan op www.actiefhellendoorn.nl.

Uw reactie

Naam:
Bericht: