Nieuw in het Ravijn –zwem sport zorg-: Taoïstische Tai Chi™ kunsten

Datum: 23-02-2017

19.07 uur - Vanaf 1 maart starten nieuwe beginnersklassen Tai Chi in het Ravijn –zwem sport zorg-. Ruben Buijserd -manager van het Ravijn –zwem sport zorg- is blij met de leden van de vereniging als nieuwe bewoners: “Het is mooi dat ons complex nu door nog meer mensen gebruikt kan worden om te werken aan hun gezondheid en balans.

 
Danny van Deursen -geaccrediteerd instructeur van de vereniging- is ook enthousiast: “Het samen beoefenen van Taoïstische Tai Chi™ kunsten  is leuk, ontspannend, gezond en geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Het brengt je in beweging en dat past heel goed bij de doelstelling van de Sportgemeente van het jaar”.
 
Ben je op zoek naar een zachte manier van bewegen die jouw gewrichten niet belast? 
Taoïstische Tai Chi™ kunsten kunnen je helpen. De zachte en langzame bewegingen geven een lichte druk op je gewrichten en de oefeningen helpen je om de last te verminderen. Bovendien versterken de Tai Chi oefeningen je balans, flexibiliteit en spierkracht. Zonder belastend te zijn, werk je aan de verbetering van je gezondheid. 
En dit geldt niet alleen voor mensen met pijnlijke gewrichten! Iedereen met of zonder gezondheidsproblemen kan door middel van Taoïstische Tai Chi™ kunsten werken aan een verbetering van de kwaliteit van leven. Het helpt je hoofd rustiger te maken, pijn te verminderen en meer in harmonie te zijn met jezelf en anderen. 
 
Nieuwsgierig geworden? En wil je een keer proberen?
Kom dan langs op een introductieles van onze nieuwe beginnersklassen. Deze zijn op woensdagavond 1 maart van 19:00 tot 20:30 uur en op vrijdagmiddag 3 maart van 14:00 tot 16:00 uur in het Ravijn aan de Piet Heinweg 16, 7441 GZ Nijverdal.  Mocht de introductieles niet uitkomen dan kun je gerust in de daaropvolgende weken een keer vrijblijvend meedoen in een van deze klassen. Ook zien we je graag op ons Open Huis op zaterdag 1 april van 10:00 tot 12:00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig, je bent altijd welkom! 
 
Kijk op www.taoist.org/nl voor de lestijden en –dagen in Nijverdal en van andere locaties in de buurt zoals Heino. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Janny schreef op 25-02-2017

Waarom staat er geen prijs bij t zal wel mooi duur zijn op die locatie

Uw reactie

Naam:
Bericht: