Hoe kies ik de juiste studie? Van keuzestress naar echt weten!

Datum: 23-02-2017

19.20 uur - Je bent je op dit moment aan het oriënteren op je MBO- of HBO- of WO-opleiding? Maar je komt er niet uit? Het kiezen van een studie is een stressvolle gebeurtenis. Welke studie lijkt je leuk, naar welk beroep wil je toewerken? 

 
 
 
Je bent niet de enige die de keuze moeilijk vindt. Er zijn zoveel mogelijkheden! Wat spreekt jou nou echt aan? ‘Ik kom het vaak tegen’, zegt loopbaancoach Margreet Jonker. ‘Ik kan jonge mensen hierbij echt helpen. En ik vind het erg leuk om te doen!’
Margreet Jonker is op 4 maart en 1 april bij Huiswerkbegeleiding Nijverdal om je vragen te beantwoorden. Zij denkt met je mee over het kiezen van de studie. 
 
Huiswerkbegeleiding Nijverdal houdt op zaterdag 4 maart en 1 april een inloopuurtje van 13.00 tot 14.30 uur aan de Portlandweg 6. Je kunt dan informatie vragen of gewoon even binnen lopen. De koffie/thee is zo gezet. 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: