Twentse lijsttrekkersdebatten op HOi tv

Datum: 25-02-2017

07:10 uur - HOi zendt vanaf maandag 27 februari, samen met de samenwerkende lokale omroepen uit Twente, elke werkdag een samenvatting uit van de lijsttrekkersdebatten op de campus van de Universiteit Twente in Enschede. De bijeenkomsten zijn georganiseerd door de Twentsche Courant Tubantia en de Universiteit Twente. Elke dag gaat een lijsttrekker in debat met lezers van de krant en met studenten van de universiteit.

 

 

Bijna alle lijsttrekkers van de huidige partijen in de Tweede Kamer hebben toegezegd in debat te gaan op de UT-campus. Alleen de komst van Geert Wilders van de PVV is nog onzeker. Er komen ook  Twentse thema’s aan bod en elke lijsttrekker geeft een prognose voor de zetelverdeling in de Tweede Kamer.

 

De samenvattingen op HOi tv zijn te zien van  maandag 27 februari tot en met maandag 13 maart, elke werkdag om 18.10 uur. Het programma wordt vervolgens de gehele avond en nacht elk uur herhaald



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: