Vrijwilligersavond SVVN

Datum: 26-02-2017

9.47 uur - Ook binnen de voetbalvereniging SVVN zijn veel vrijwilligers wekelijks op en rond de velden te vinden om de vereniging draaiende te houden. Voor het bestuur een goede reden om al deze mensen een fijne en mooie  avond aan te bieden.

 
 
 
Op vrijdag 24 februari werden al deze mensen welkom geheten door Martin Wijnen namens het bestuur en kon de avond beginnen. Op deze avond waren Bas Nijhuis en Coen Droste uitgenodigd om, op humoristische hun verhalen te vertellen over het wel en wee op de Hollandse velden. 
 
In de pauze  was er een mooi moment voor Albert Schuurman, die door voorzitter Peter van de Linde in het zonnetje werd gezet voor zijn 50 jaar vrijwilligers werk. Al met al was het een geslaagde en gezellige avond voor al die vrijwilligers die zich steeds weer inzetten voor hun club.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: