‘Brel & Brass’ in ZINiN

Datum: 22-03-2017

22.53 uur - Muziekliefhebbers kunnen zaterdag 1 april een bijzonder optreden tegemoet zien in het ZINiN-theater in Nijverdal. De Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem wordt sinds het verschijnen van haar album ‘Songs of Jacques Brel’ uit 2002 gezien als één van Europa’s beste Brel-vertolkers.

 
In ‘Brel & Brass’ gaat ze de samenwerking aan met het harmonieorkest van Muziekvereniging KSW uit Nijverdal o.l.v. dirigent Bert Pfeiffer en met bastrombonist Jos Jansen, een veelgevraagd solist in binnen- en buitenland.
 
Voor de pauze speelt Muziekvereniging KSW een instrumentaal programma. De KSW heeft al vele soorten muziek gespeeld en gaat nu aan de Franse slag. In het tweede gedeelte vertolkt Micheline, samen met het orkest, de mooiste, maar niet alleen bekendste liedjes van de Belgische chansonnier.
 
Het concert begint om 20:15 uur (zaal open: 20:00 uur) en kaarten v.a. €15,50 zijn te reserveren via www.zinin.com of 0548-624489.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: