8e wandeltocht Hellendoornse Boerendansers

Datum: 24-03-2017

11.30 uur - Voor de 8e keer organiseert de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn een wandeltocht. Op zondag 2 april is een gevarieerde wandeltocht uitgezet langs het Reggedal en in de bosrijke omgeving van Hellendoorn. Voor gezinnen met kinderen is er specifiek een kortere wandeling uitgezet van 5 km. De start zal plaatsvinden Bij “Museum” “ De Valkhof “  Ninaberlaan 66 te Hellendoorn. 

 
 
 
Starttijd voor de 10 en 20 km tussen 9.00 en 11.00 uur en voor de 5 km tussen 10.00 en 13.30 uur. Onderweg kent de wandeltocht een tussenstop  Hier kunnen de deelnemers genieten van  hun welverdiende pauze waarbij de inwendige mens niet vergeten hoeft te worden. Hier kan men 1 kopje thee en/of koffie gratis nuttigen. De Helderse Boerendansers zullen uiteraard in hun boerenkostuum en met accordeon/trekzak muziek de pauze een gezellige sfeer geven. 
 
Men kan dit jaar kiezen uit 3 afstanden nl. een route van 5 km, 10 km en voor de echte lopers 20 km. De kosten bedragen € 3.50 p.p. waarbij de kinderen tot 12 jaar gratis mee kunnen lopen.
 
Men krijgt uiteraard een uitgebreide wandelroute mee. Tevens wordt de route met pijlen aangegeven, zodat het fout lopen tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast is de organisatie  mobiel stand-by, om als er wat aan de hand is daar adequaat op te kunnen reageren. 
Bij het begin en eindpunt zijn naast thee en koffie met krentenwegge ook andere versnaperingen te nuttigen zoals een lekkere pannenkoek of snert. 
Bij de startprijs van € 3.50 is in begrepen, een kopje koffie of thee. 
 
Mocht u meer willen weten over deze tocht, dan kunt u bellen met Pieter Calkhoven E-mail naar pieter-c1960@hotmail.com 
 
Leer de omgeving kennen op zijn Boerenfluitjes!
 
Gerrit Mollink
Tel: 0548 – 610698. – mobiel 06 10710885
 
Namens de Folkloristische dansgroep Hellendoorn
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: