ZINema draait muzikale sprookjesfilm ‘Beauty and the Beast’

Datum: 19-04-2017

 
 
Op zondag 23 april gaat bij ZINema de film ‘Beauty and the Beast’ draaien, het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van ‘Beauty and the Beast’. De film vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest, een betoverde prins die Belle gevangen neemt. Een echte aanrader, om de regenachtige aprildagen mee te verdrijven. 
 
Emma Watson is de magische Belle

Tijdens haar gevangenschap in het kasteel van het Beest, raakt Belle bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. De rol van Belle wordt gespeeld door Emma Watson, bekend als Hermelijn uit de Harry Potter films. Haar rol in ‘Beauty and the Beast’ is betoverend, magisch is ze in de balzaal scène. 


 
Muziek

Niet alleen is deze film een traktatie voor het oog, ook het oor wordt gestreeld met nieuwe muziek. Het album ‘Beauty and the Beast’ werd op 10 maart jl uitgebracht, en bevat nummers gezongen door o.a. Céline Dion, Ariana Grande en John Legend. Tevens zong Emma Watson de nieuwe clip in voor de film. Het bevat een stuk van het vrolijke liedje ‘Bonjour Belle. In Amerika was de film een echte kaskraker: de kassa rinkelde er maar liefst 170 miljoen dollar doorheen. 


 
Kaarten reserveren
Kaarten voor deze film zijn af te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: