Saté, Loempia’s, Pisang Goreng en livemuziek op Koningsdag bij Bunga Tandjung

Datum: 19-04-2017

20.49 uur - Voor de 9e maal organiseert Stichting Bunga Tandjung op Koningsdag een heus popfestival met liveoptredens van maar liefst 5 formaties en ook dit jaar gebeurt dat in nauwe samenwerking met de leden van de alom bekende formatie Sense of Urgency.

 
 
Het popfestival vindt plaats van 12.00 uur t/m 18.00 uur in het gebouw van de Stichting Bunga Tandjung aan de Molukkenstraat 4 te Nijverdal. 
De entree is gratis!
 
De 5 formaties die acte de présence geven zijn:
 
UPDATE
 
ATMKTNL
 
OLD SKOOL
 
SENSE OF URGENCY
 
AMBUSH
 
Samen staan deze 5 bands Koningsdag garant voor een ouderwets middagje knallen !
 
Naast dit geweldige live muziekprogramma mogen natuurlijk ook de overheerlijke gerechten uit de Molukse keuken niet ontbreken zoals loempia, pisang goreng en natuurlijk saté. 
 
Al met al een ideale gelegenheid en een meer dan goede reden voor eenieder die op Koningsdag erop uittrekt, om bij Bunga Tandjung te komen genieten van diverse hapjes en drankjes en dus livemuziek van 5 topbands. 
 
Namens de Molukse gemeenschap ‘selamat datang’ oftewel ‘welkom’ op Koningsdag bij Bunga Tandjung !
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: