Musical-concert “De (on)eindige reis” op DVD

Datum: 20-04-2017

07:53 uur - 14 april heeft het koor Pajoko voor een volle kerk voor de allerlaatste keer het musical-concert “De (on)eindige reis” gegeven. De musical Jesus Christ Superstar vormt de basis voor ‘De (on)eindige reis’, waarin zang en gesproken tekst gecombineerd worden. De verhaallijn wordt in thema’s neergezet, in een geheel eigen opzet. Het lijdensverhaal staat centraal in deze musical, waarbij de thema’s zijn vertaald naar het heden en voor iedereen herkenbaar zijn. 

 

Bent u niet in de gelegenheid geweest om 14 april naar het musical-concert “De (on)eindige reis” te komen of wilt u er nog meerdere keren van genieten, dan kunt u een DVD bestellen. De DVD is te bestellen via email (pajoko@live.nl) of telefonisch (Benny Hofstede 06-22709240). De DVD’s kosten  € 10,- per stuk.

Deze productie is gemaakt door Next Motion productions!

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: