Oproep: Kledinginzameling voor bij de Stamppotten-Actie

Datum: 03-05-2017

 
 
Hallo lieve mensen.  
 
We zijn nu al weer in de 5e maand van 2017 en de voorbereidingen zijn al weer druk gaande voor de decemberactie. Vorig jaar gingen wij van start met de Soep-Actie die een groot succes bleek te zijn. De doelgroep waren de gezinnen en alleenstaanden die in deze moeilijke tijd moeite hebben het hoofd boven water te houden en rond moeten komen met een aanvulling van de voedselbank of zelfs tussen wal en schip vallen.  
 
Dit jaar gaan wij het NOG GROTER aanpakken In het Kruidenhuis en bezorgen hun weer een fantastische  middag en natuurlijk weer geweldige feestdagen! Het is de bedoeling dit jaar een groot stamppotten-buffet te maken dat net als vorig jaar geheel kostenloos zal worden aangeboden aan die mensen die het zo hard nodig zijn in de zo dure decembermaand.  
 
Ook zal er weer ( winter-)kleding aangeboden worden en daarom deze oproep: Heeft u nog kleding hangen/liggen die  schoon/gewassen is en nog rustig één of twee seizoenen mee kan?  Dan kan dit vanaf nu al ingeleverd worden bij mij thuis (na afspraak ) voor diegenen waarvoor het zo moeilijk is nieuwe kleding aan te schaffen. Denk maar eens aan de snel groeiende kinderen bijvoorbeeld....  
 
Vorig jaar december  kon er ook kleding ingebracht worden bij het Kruidenhuis in de Kruidenwijk en mocht men het ook persoonlijk aanbieden.  Toen was er al veel aanbod en waren de gastvrouwen erg druk om alles uit te zoeken qua maten en geslacht.  Dit binnen een heel klein tijdsbestek te doen voor de opening bleek bijna ondoenlijk. Ook is het de bedoeling, net als vorig jaar, gebruik te maken van de goedheid en gulheid van mede-Nijverdallers, want  de doelgroep zal zonder twijfel al weer uitkijken naar deze  grote happening.  
 
Net als vorig jaar word er GEEN financiële ondersteuning aangenomen, slechts enkel materiële zaken, om meer betrokkenheid van de gulle gevers te creëren. Ik weet, het is nog erg vroeg in het jaar maar veel mensen gaan bezig met opruimen in de kledingkasten de komende tijd. Wilt u alstublieft ook denken aan de gezinnen die het zo goed kunnen gebruiken?  U mag mij bellen voor een afspraak voor de inbreng van de goederen of via Facebook ( Hendri Lubberts) een contactje leggen. Telefoonnr. 06 24 18 56 98.
 
Laten wij ook dit jaar weer het gevoel van betrokkenheid  geven en hen, die het zo nodig zijn, een fantastische dag bezorgen in december! De voorbereidingen zijn al in volle gang. Het wordt GROOTS, groter dan vorig jaar en is voor iedere inwoner van de Gemeente Hellendoorn dit jaar!  Iedereen een fantastische zomer gewenst alvast, ik houd u allen op de hoogte ....
 
Met vriendelijke groet, Hendri.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Mitis schreef op 03-05-2017

Kijk daar hebben mensen die het wat minder hebben tenminste wat aan, Chapeau!

Mik schreef op 03-05-2017

Net zoals die zak aan de weg zetten voor het leger des heils : vervolgens wordt hij nooit opgehaald. Ik breng mijn kleding wel naar jullie toe !

Uw reactie

Naam:
Bericht: