Woning Daarle onbewoonbaar door brand

Datum: 20-05-2017

23.50 uur - 
Door een brand in een woning aan ’t Caphof in Daarle heeft de woning zoveel schade opgelopen, dat de bewoners niet terug kunnen. Bij het ter plaatse komen van de brandweer betrof het een uitslaande brand. Door de inzet van drie blusvoertuigen is de brand beperkt gebleven tot een woning. Er zijn geen gewonden gevallen. 

 
Op zaterdag 20 mei werd de brandweer rond 20.00 uur gealarmeerd voor een brand in een woning aan ’t Caphof in Daarle. Bij aankomst was er sprake van een uitslaande brand die gepaard ging met veel rookontwikkeling. De bewoners waren op het moment van uitbreken van de brand thuis en zijn met behulp van buren in veiligheid gebracht. De brandweer heeft voor het bestrijden van de brand drie blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet en had de brand snel onder controle.
 
De betreffende woning heeft veel schade opgelopen. De bewoners kunnen tijdelijk niet terug naar de woning, er wordt vervangende woonruimte voor hen gezocht. 
 
Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. 
 
 
 
 
foto's: Brandweer Nijverdal
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: