RunnersNight 3 op woensdag 7 juni a.s.

Datum: 23-05-2017

16.55 uur - Woensdagavond 7 juni a.s. vanaf 19.00 uur wordt de 3de RunnersNight gehouden bij ZorgSaam Lopers Company, Koemaste 2C in Hellendoorn.

Wat kun je deze avond verwachten?
Buiten op het veld worden diverse clinics gehouden. Bilal Durmaz geeft een clinic kracht en stabiliteit en Bertus van Elburg een clinic looptechniek. Verder geeft Hermien Dollen een clinic Strong by Zumba en ook DRW is weer van de partij met een leuke clinic die nog een verrassing is!
 
Je kunt een korte clinic volgen om te kijken hoe het is om met een hartslagmeter te trainen. Deze clinic wordt gegeven door Lasse Wiggemans.
 
Erik Groothoff van het merk Hoka One One is aanwezig om alle vragen omtrent deze hardloopschoenen te beantwoorden maar je kunt de schoenen ook zelf testen deze avond.
 
Jan van Benthem van DA Drogisterij Fredriek uit Hellendoorn en Nijverdal zal deze avond aanwezig zijn met sportdrankjes van het merk BORN. Tevens kun je bij hem advies krijgen over het gebruik van andere sportvoedingsproducten van BORN. 
 
De diëtiste van Voedingsconditie en Coen Smit, de (sport)podotherapeut zullen aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden en je bruikbare tips te geven. Tevens zijn de fysiotherapeuten van ZorgSaam aanwezig voor adviezen.
 
Onze winkel is deze avond geopend en je kunt gratis even je schoenen laten checken. Deze avond geldt 20% korting op de zomercollectie en 50% korting op de wintercollectie. Kom gerust even kijken naar ons uitgebreide assortiment hardloop- en wandelschoenen.
 
Je bent deze avond van harte welkom en hoeft je niet van te voren aan te melden! Heb je nog vragen, bel ons dan gerust op 0548-615889 of via de mail info@zorgsaamsport.nl.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: