Opening Rokerij Marle op 2 juni

Datum: 23-05-2017

19.09 uur - Vrijdag 2 juni om 16.30 uur wordt Rokerij Marle geopend door burgemeester Anneke Raven van de gemeente Hellendoorn. Het betreft een gemeentelijk monument (zondagsschooltje van Marle), een kleinschalig gebouwtje dat vele jaren in vervallen staat in het weiland stond....

 
 
Anderhalf jaar geleden is begonnen met de restauratie en opknapwerkzaamheden. Na overleg met de gemeente en Monumentenzorg Zwolle heeft het weer een functionele bestemming.
De gemeenschap van Marle is ook blij dat er weer iets gebeurt met het schooltje en komt regelmatig kijken en proeven.
 
Nu dient het gebouwtje als proef/demo lokaal op het gebied van het roken van vis, vlees en kruiden. Mensen kunnen een afspraak maken voor een demo en of een proeverij van gerookte producten. Elke vrijdag en zaterdag kunnen belangstellenden langskomen voor bijvoorbeeld gerookte paling en/of kijken naar het rookproces dat op kleine schaal wordt getoond.
 
Ook kunt u hier terecht om een verjaardag of ander feestje te vieren, om te vergaderen etc etc.
In het seizoen mei tot september zijn er ruimere openingstijden.
 
 
ROKERIJ MARLE
Hammerweg 3
7447SL Marle
(gemeente Hellendoorn)
06 - 23 92 41 51
info@rokerijmarle.nl
 
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: