StartersCafé Nijverdal

Datum: 20-06-2017

StartersCafé Nijverdal

Speur jij regelmatig het internet af naar een leuke woning? Vraag je jezelf af of je een huis kunt kopen? Kom dan dinsdag 27 juni naar het StartersCafé van Rabobank Noord en West Twente bij Grandcafé Toi Toi, Willem Alexanderstraat 9A in Nijverdal. Vanaf 19.00 uur staat de koffie met iets lekkers klaar. Het programma start om 19.30 uur.

Programma
Els Geuzendam en Stephan Roelofs, financieel adviseurs van de Rabobank, starten om 19.30 uur met een presentatie over wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Zij zoomen hierbij in op de verschillende hypotheekvormen en looptijden. Hierna vertelt Dinand ter Braak van Ter Braak Willems Twentse Notarissen over de notariële aspecten bij aankoop van een woning. 

Persoonlijk advies
Na de presentaties kunnen woningzoekers in een gesprek met de financieel adviseur de eigen financiële mogelijkheden bespreken. Aan het eind van het gesprek weet je als starter wat voor jou betaalbaar is, nu en in de toekomst. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje!

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: