Sprookjesconcert openluchttheater

Datum: 21-06-2017

07:10 uur - Op 2 juli aanstaande verandert het Openluchttheater op magische wijze in een Sprookjesbos! Muziekvereniging KSW zal betoverende muziek ten gehore brengen en jij kunt getuige zijn van een prachtig, maar spannend sprookje.
Wij nodigen hierbij alle stoere ridders, charmante prinsen, mooie jonkvrouwen, prachtige prinsessen, goede feeën en fantastische kinderen uit om met ons mee te gaan op een reis door het betoverde bos.

 

Maar... zoals bij elk sprookje kan het maar zo zijn dat je een sluwe vos, een boze koningin of een enorme walvis tegenkomt.
Durf jij het aan en trek je een lange neus naar de slechteriken? Kom dan op 2 juli om 14.00 uur naar het Openluchttheater en zorg samen met ons voor een ‘happy end’.

Helaas eist alle magie zijn prijs, dus zal er bij de toegangspoort tol gevraagd worden in de vorm van Euro-dukaten.
Alle grote mensen betalen €5,- om het betoverde bos te mogen betreden. Kinderen die niet meer op een basisschool zitten, maar ook nog niet volwassen zijn betalen €2,50 én een beetje Fantasie. En alle kinderen die op de basisschool zitten betalen het magische bedrag van €0,-. Zij hebben nog genoeg Fantasie om het bos zonder dukaten te kunnen betreden. 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: