‘A dog’s purpose’: mierzoete traktatie voor hondenliefhebbers

Datum: 21-06-2017

14:46 uur - Heerlijke gezinsfilm over reïncarnerende hond. Hou je van sentiment en een beetje zoetsappigheid? Dan zit je bij de flim ‘A dog’s purpose’ op de juiste plek. Deze film is vanaf vrijdag 30 juni, ’s avonds om 20.00 uur, te zien bij ZINema, de bioscoop van ZINiN. De hond Bailey reïncarneert in deze film steeds als een andere hond en blijft voortdurend een belangrijke rol spelen voor zijn baasjes. Daarbij houdt zijn eerste baasje een speciaal plekje in Bailey’s hart… en dan komen ze elkaar opnieuw tegen. 

 

 

Sprankelend verhaal

‘A dog’s purpose’ is een licht filosofische film over de hond Bailey, die zich in al zijn levens voortdurend afvraagt wat nu de zin van het leven is. Bailey doet dat echter wel met een flinke dosis humor. Zijn leven begint in 1961 bij zijn goede vriend Ethan, wiens vader aan de drank gaat. In zijn volgende levens beleeft hij van alles en wordt hij een politiehond, de hond van een eenzame student en komt vervolgens terecht  bij een stel dat hem mishandelt. Uiteindelijk komt hij toch weer terug bij zijn eerste baasje Ethan. Door de tijd heen leert Bailey stap voor stap hoe een hond en zijn baasje elkaars leven mooier kunnen maken. ZINiN een ontspannen filmavond? Dat is dit zeker een aanrader. 


Kaarten reserveren

Kaarten voor deze film zijn af te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: