Quintin Nijland 2e prijs tijdens het NK motocross in Eersel in de 50cc

Datum: 10-07-2017

13.45 uur - Afgelopen zondag mocht Quintin Nijland (8 jaar) uit Nijverdal zijn 50cc crossmotor in Eersel, dat  kort bij de Belgische grens ligt, achter het starthek zetten voor een NK wedstrijd

 
De tijdtraining ging goed en Quintin kon een derde tijd zetten. In de eerste manche was Quintin goed weg bij de start en en mocht als derde door de eerste bocht komen. De hele race waren de nummer 2 en 3 met elkaar in gevecht voor plek nummer 2, helaas had quintin in de voorlaatste ronde een valpartijtje en mocht als derde finishen.
 
De tweede manche was de start niet zo goed maar wist Quintin goed naar voren te rijden en kon elke ronde een aantal plekjes opschuiven. Na een aantal rondes reed hij op positie 2 en heeft deze kunnen vasthouden tot de finish. 
 
Totaal over de dag een hele mooie 2de plaats en weer mooie punten erbij in het totaalklassement.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: