ZINema Draait Doorrrrr!

Datum: 14-07-2017

07:36 uur - ZINema Nijverdal draait ook deze zomer weer door! De héle zomer lang zijn de nieuwste topfilms in ZINema te zien. Deze topfilms zijn vanaf 22 juli elke dag in ZINema te zien.  

 

Met films als ‘Cars 3’, ‘Verschrikkelijke Ikke 3’, ‘Baywatch’, ‘Wonder Woman’, ‘Sage Femme’ heeft ZINema een afwisselend aanbod voor jong en oud. ZINema is er dan ook voor een middagje uit met het hele gezin, een gezellige avond met vrienden of om gewoon even lekker te ontspannen. De hele zomer lang staan de deuren van ZINema open. 

 

Cars 3 (NL)

Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. 

 

Verschrikkelijke Ikke 3 (NL)

Verschrikkelijke Ikke 3 staat weer bol van de nieuwe avonturen. Gru, Lucy, hun lieftallige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn er weer helemaal klaar voor. Gru ontmoet zijn tweelingbroer Dru en dat levert veel spektakel op. Het team moet het opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje uit de jaren ’80. Evill Bratt is woedend op de wereld en dat is al zo sinds hij een puber was en zijn show Evel Bratt gecanceld werd. Hij heeft daarom maar één doel voor ogen: de wereld veroveren!

Baywatch

Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch. In de nieuwe actie-komedie Baywatch (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

 

Wonder Woman

Vóórdat ze Wonder Woman was, was ze Diana prinses van de Amazones, een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Een Amerikaanse piloot crasht op het strand van het paradijselijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komt met een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat in de buitenwereld gaande is. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit ze haar eiland te verlaten. Vechtend in een allesvernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken. 

 

Sage Femme

Béatrice, een glansrol van filmdiva Catherine Deneuve, leeft er ondanks haar leeftijd nog lustig op los. Claire is de eerlijkheid zelve. Als vroedvrouw heeft ze haar hele leven gewijd aan anderen. Naast de onzekerheid over haar werk wordt haar leven nog meer overhoop gehaald door de plotselinge terugkeer van Béatrice, de voormalige maîtresse van Claire’s overleden vader.

Kaarten reserveren

Het reserveren van kaarten kan telefonisch via 0548-624489, maar ook via de website www.zinin.com. Hierop is ook de actuele filmagenda te vinden.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: