Ondernemend Hellendoorn zet dorp in de bloemen

Datum: 14-07-2017

16.08 uur - In de onlangs gehouden ledenvergadering gingen de leden van Ondernemend Hellendoorn akkoord met het voorstel het dorp Hellendoorn op te fleuren met hanging baskets

 
“Nee, het was geen hamerstuk,” zegt Irma Wevers-Kuipers bestuurslid van Ondernemend Hellendoorn. “Het is een behoorlijke investering dus het is logisch dat de leden daar vragen bij stelden.”
Het verzorgen van een aantrekkelijk dorp is niet alleen de verantwoordelijkheid van ondernemers, maar zeker ook van de bewoners van het dorp zelf. De ondernemersvereniging heeft het voortouw genomen om weer Hanging Baskets in het dorp te krijgen. Met de instemming van de ledenvergadering zijn de baskets aangeschaft. 
 
Dit jaar verzorgt de leverancier van de baskets ook het inplanten en watergeven. Het is de bedoeling, dat dit vanaf volgend jaar in eigen beheer gedaan gaat worden. “We willen een ‘Bloemenfonds’ in het leven roepen, waarin eenieder die dat wil een bijdrage kan leveren. Dat kan financieel zijn, maar bijvoorbeeld ook als vrijwillige watergever.” 
 
De plannen daarvoor worden na de zomervakantie verder uitgewerkt. Belangstellenden kunnen dat  aangeven in een mail aan info@ondernemendhellendoorn.nl 
 
Nu eerst genieten van alle fleur en kleur die de bloemen aan het centrum van Hellendoorn geven.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

jos schreef op 14-07-2017

Let op controle bij markies aan de joncheerelaan

Gerrit schreef op 14-07-2017

Moest deze week naar de tandarts in Hellendoorn , niet mijn favoriete hobby . Wie wel ? Maar toen zag ik dat ze bezig waren met de bloemen en werd het als nog een mooie middag !

k.e schreef op 14-07-2017

dankje jos , maar mat heeft dit hier mee te maken?????, Gerrit sterkte , maar dit is echt helders , met mekaar

Foi foi foi schreef op 15-07-2017

Water geven, maar dan niet op deze manier, staand op de rand van de laadbak. Nen mooien acrobaat !

willem schreef op 16-07-2017

Fleurig straatbeeld,na Heldern nu Nijverdal nog.

K-e schreef op 17-07-2017

Foi heb nog azijn

Uw reactie

Naam:
Bericht: