In Almelo gestolen container met metaalafval, aangetroffen in Nijverdal

Datum: 14-07-2017

22:00 uur - In het programma Onder de Loep van RTV Oost wordt gevraagd of iemand weet waar de oranje vrachtwagen met witte streep zich bevind. Met deze vrachtwagen is eerder een container met daarin ongeveer 12.000 kilo metaalafval gestolen in Almelo.In de video is te zien dat de vrachtwagen afslaat van de Van den Bergsweg in Nijverdal naar de Industrieweg om daarna opnieuw langs te rijden, dit keer zonder container.

 

 

De blauwe container is van de week teruggevonden, leeg. Wie weet waar het schroot is gebleven? Wie weet waar die oranje vrachtwagen met witte bies is gebleven?

 

                                



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 15-07-2017

daar zit helemaal geen oud ijzer handel op industrie terrein

Dirk Jan schreef op 15-07-2017

Echt wel.

Def schreef op 15-07-2017

ja dat is het wel.je bent weer aan het L ?????

Roel schreef op 16-07-2017

Ben geen speurneus maar dan zou ik eerst maar daar aan de Industrieweg gaan zoeken, lijkt me zo, als hij daar het ene moment met container rijdt en vervolgens zonder.

Jos schreef op 16-07-2017

hap hap

Uw reactie

Naam:
Bericht: