Ravijnspeelsters actief op WK in Budapest.

Datum: 17-07-2017

07:20 uur - Zondag 16 juli barst het WK los in Boedapest. De wedstrijden worden gespeeld in het legendarische Alfréd Hajós zwembad op het Margiteiland in de Donau. In de Hongaarse hoofdstad, spelen de Nederlandse waterpolodames, met in de selectie Ravijnspeelsters Lieke Klaassen en Yasemin Smit, de wedstrijden om het wereld kampioenschap waterpolo.

 

Waterpolo.nl doet van alle wedstrijden van Nederland (o.a. via Twitter) verslag. Ook via NOS.nl en Sport 24 (Politiek 24) zijn alle wedstrijden van Nederland live te bekijken. Mocht Nederland verder komen in het toernooi zullen die wedstrijden ook live te zien zijn bij de NOS.

 

De ploeg van bondscoach Arno Havenga start zondag 16 juli om 17:30 uur het WK met de wedstrijd tegen Frankrijk en speelt achtereenvolgens tegen Japan (dinsdag 18 juli 12.10 uur) en gastland Hongarije (donderdag 20 juli 20.10 uur). De poulewinnaars plaatsen zich rechtstreeks voor de kwartfinales die op maandag 24 juli worden gespeeld. De nummers 2 en 3 van de poules moeten zaterdag 22 juli eerst nog een tussenronde spelen om bij de laatste acht te komen.

 

Programma WK Waterpolo Boedapest.

 

Zondag 16 juli:  17:30 uur Nederland - Frankrijk

Dinsdag 18 juli:  12:10 uur Japan - Nederland

Donderdag 20 juli: 20:10 uur Nederland - Hongarije

Zaterdag 22 juli: Kruisfinales

Maandag 24 juli: Kwartfinales

Woensdag 26 juli:  Halve finales

Vrijdag 28 juli:  Finale

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: