Koninklijke onderscheiding voor brandweervrijwilligers Hellendoorn

Datum: 17-07-2017

22.10 uur - Vanavond ontvingen de heren Dinand ter Haar en Gerben Kamphuis, vrijwilligers van Brandweer Twente, een Koninklijke Onderscheiding en werden ze benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Raven was aanwezig om ze te huldigen. 

 
 
 
 
Afscheid

Op maandagavond 17 juli werden Dinand ter Haar en Gerben Kamphuis in het zonnetje gezet. Na respectievelijk 23 en 24 jaar namen beide heren van de brandweerkazerne in Hellendoorn officieel afscheid van de brandweer. Dinand was als manschap, chauffeur en oefenleider actief en Gerben als manschap, bevelvoerder en instructeur. Verder waren ze op vele andere manieren actief betrokken bij het korps van Hellendoorn. “Als je zoveel jaren dit spannende, maar ook zware werk doet, dan verdien je zeker een gedenkwaardig afscheid,” aldus Freddy Hendriks, kazernecoördinator van Hellendoorn.
 
Koninklijke Onderscheiding

Het afscheid van Dinand en Gerben kreeg een extra feestelijk tintje. Omdat zij meer dan 20 jaar in brandweerdienst zijn geweest, werd hen een Koninklijke Onderscheiding opgespeld. Mevrouw A.H. (Anneke) Raven, burgemeester van de gemeente Hellendoorn, was tijdens het afscheid aanwezig om de vrijwilligers te huldigen. Het afscheid vond plaats in het Twentse Ribhouse Noabers aan de Dorpsstraat 26 in Hellendoorn.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: