CH HELLENDOORN; voor Tuigpaarden en Hackney’s 10e editie.

Datum: 19-07-2017

 

Op zaterdag 29 juli 2017 wordt CH Hellendoorn voor de 10e achtereen volgende keer gehouden. Het betreft een regionaal concours voor Tuigpaarden en Hackney’s en is uniek in de regio. Het concours begint om 10:30 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur.

In die tijd zullen maar liefst 16 aangespannen rubrieken worden verreden. Onder andere 2 limieten Tuigpaarden en Hackney’s.

Ook een competitie wedstrijd voor jonge hackney’s zal in Hellendoorn verreden worden. Tevens is er een rubriek voor eenspannen hackney’s in de grote maat. Verder staat voor de Tuigpaarden het openklasse kampioenschap regio Midden op het programma en het nationaal kampioenschap voor 4 jarige tuigpaarden. Ook worden de tuigpaarden onder het zadel gereden.

Voor de hackney’s word het regiokampioenschap voor de dames van de regio Noord verreden. Alle beloven spannende rubrieken.

Traditioneel op dit concours zijn de streekrubrieken voor Welsh pony’s en de boerenaanspanningen. Nieuw dit jaar is een rubriek voor de mini’s; kinderen rijden aangespannen met hun pony’s. Zij zullen zoveel mogelijk verkleed aan de start komen.

In de pauze rond het middaguur zal er een muzikaal optreden verzorgd worden. Door wie blijft nog even een verrassing.

Voor de kinderen is er een zandbak en een springkussen, bij regen een kleurwedstrijd. Menvereniging De Helderse Voerluu is de gastheer van dit evenement. De organisatie bedankt vanaf deze plaats al haar sponsoren en vrienden die dit evenement financieel ondersteunen. U vindt het terrein bij de splinter nieuwe manege Het Oale Spoor aan de Pastoor Rientjesstraat 85 in Hellendoorn. De entree is uiteraard gratis.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: