Speeddate 55-plussers Samen Wille in Hellendoorn

Datum: 15-08-2017

21.40 uur - Samen Wille organiseert op zondag 17 september een speeddate in  Hellendoorn voor alleenstaande senioren. Heeft u er ook genoeg van om  alleen te zijn? Bent u ouder dan 55, alleenstaand en heeft u behoefte  aan een leuke partner om gezellige dingen mee te doen?

Vindt u het  lastig om iemand te vinden waar u een klik mee heeft, dan is de Samen  Wille speeddate iets voor u. Mensen van 55 jaar en ouder uit heel  Overijssel zijn welkom.
 
U ontmoet tijdens een speeddate andere alleenstaande leeftijdsgenoten  op een sfeervolle locatie en heeft de kans om in een aantal minuten  per date te kijken of het klikt. Op basis van de leeftijden van de  deelnemers wordt de groep in 2 of 3 categorieën ingedeeld. Vindt u het  lastig om te bepalen welke vragen u moet stellen? Samen Wille zorgt  voor voorbeeldvragen op elke tafel, zodat het gesprek niet stil hoeft  te vallen. Al leert de ervaring dat dit nooit nodig is. Zo snel  mogelijk ontvangt u van ons het mailadres en/of telefoonnummer van de  personen waar u een wederzijdse klik mee had.
 
De kosten bedragen ? 37,-. Dit is inclusief een welkomstdrankje, een  hapje, een gezellige locatie, professionele organisatie en afhandeling  van de gemaakte ?kliks?. Maar bovenal heeft u een gezellige middag  waar u leuke mensen ontmoet, die ook op zoek zijn naar die ene waar ze  een klik mee hebben! Bovendien heeft Samen Wille de persoonlijke  benadering hoog in het vaandel staan. We nemen alle tijd om uw vragen  te beantwoorden.
 
Opgeven kan tot uiterlijk 1 week van tevoren (maar liefst eerder) via  info@samenwille.nl of 06-39608828. Op www.samenwille.nl vindt u meer  informatie. Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact op! Wilt u  vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Meldt u zich dan via de  website aan voor de nieuwsbrief.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: