De zomerbios draait nog even door!

Datum: 16-08-2017

21.19 uur - Op 18 augustus gaat er een geinige actiekomedie in première: ‘The Hitman’s Bodyguard. De film werd deels in het hartje van Amsterdam opgenomen en gaat in de komende weken draaien bij ZINema, de bioscoop van ZINiN. Maar ook de jeugd komt aan bod met de nieuwe film ‘Bigfoot Junior’, een film over een jongetjes dat een aapachtige superkracht blijkt te bezitten. 

 
 
Prima actiekomedie
Volgens de recensenten is ‘The Hitman’s Bodyguard’ een prima actiekomedie, die deels in Amsterdam en Den Haag werd opgenomen. Michael Bryce is getuige van de moord op zijn beste klant en raakt daardoor zijn ‘triple A status’ als huurmoordenaar kwijt. Om deze weer terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid, die voor het Internationaal Gerechtshof in Den Haag een verklaring af moet leggen. Een serie bomaanslagen, schietpartijen en wilde achtervolgingen door Amsterdam en Den Haag staat hen te wachten voordat ze bij het gerechtshof aankomen. Een film die je niet wilt missen als je van spanning, spektakel en humor houd! Vanaf donderdag 17 augustus te zien bij ZINema. 


 
 
Superkrachten voor Bigfoot Junior

De 13-jarige Adam is een buitenbeentje, heeft maar weinig vrienden en woont alleen met zijn moeder, als hij ontdekt dat zijn vader niemand minders is als de legendarische Bigfoot, een wezen met enorm grote voeten en heel veel haar. Wanneer ze samen optrekken ontdekken ze dat Adam dezelfde superkrachten heeft als zijn vader en dat leidt tot allerlei verwikkelingen met een hyperenergieke eekhoorn, twee eigenwijze wasberen en een slome beer. Een echte avonturenfilm die je niet mag missen! Vanaf vrijdag 18 augustus bij ZINema. 


 
 
Kaarten reserveren
Kaarten voor deze film zijn af te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: