Uitslagen wedstrijden van de Hertruiters

Datum: 18-09-2017

11.28 uur - Dit weekend waren er verschillende wedstrijden in de regio. Door het slechte weer werden sommige binnen verreden. Zo ook in Zuidwolde waar Milou Ekkel van start ging met haar pony Heidehof’s Armanda. Ze reed een mooie proef in de klasse M1 en wist met 199 punten de eerste prijs te pakken bij de pony’s en paarden.

Nické Miskotte reed haar M2 proeven in Exloo. En ook zij deed het goed: Ze behaalde twee keer een tweede prijs met haar pony Brouwershaven’s Diva.  Doordat ze samen de beste combinatie waren in de categorie D/E M1/M2 werden ze overall eerste en gingen zij met een mooie deken naar huis.

Charena Zandbergen startte haar pony Kendale The Twins in Olst en Wierden in het springen klasse L. Op beide wedstrijden viel ze in de prijzen. In Olst sprong ze een fijn rondje en won de eerste prijs. In Wierden had ze een pechbalkje maar wist ze toch de vierde prijs te veroveren.

Jade Kieft startte voor het eerst met haar pony Fifi in de dressuur klasse L1. En het was een geslaagd debuut want ze haalde meteen een eerste prijs.


Nické Miskotte


Milou Ekkel


Charena Zandbergen

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: