Thema-avond Wijn: ‘een geschenk van de hemel en de aarde’

Datum: 19-09-2017

10.48 uur - Vrijdag 29 september om 19.30 uur is er  in Museumboerderij Erve Hofman, Hofmanstr. 2 te Hellendoorn een thema-avond over wijn. inleider: drs. B.L. van der Woude.

 
 
Aan de hand van een powerpoint zal theoloog en vinoloog drs. B.L. van der Woude uit Winschoten vertellen over wat in de bijbel over wijn te vinden is, zowel positief als negatief. Na een korte inleiding gaan we samen proeven. Ook geur en smaak kunnen het menselijk hart raken. We zoeken naar woorden om daar uiting aan te geven.
 
Vier witte, vier rode en een zoete dessertwijn staan op het programma. Deelname aan de thema-avond kost € 17,50 per persoon, inclusief wijn en enkele hapjes. Opgave bij de secretaris van de commissie Vorming & Toerusting van de Protestantse Gemeente Hellendoorn, liesbethnijhoff@ziggo.nl of tel. 0548-654862.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: