Mega Oktoberfest in gloednieuwe Manege

Datum: 21-09-2017

13.32 uur - Op zaterdag 7 oktober vanaf 20.00 uur is er een Mega Oktoberfest in Hippisch Centrum ’t Oale Spoor. De gloednieuwe manege is die avond in Duitse sfeer met mega-goede optredens. De dirndl en de lederhose kan weer uit de kast want het wordt feesten en swingen met Die Lustigen Moeflons, Johnny Bolk en  Eschländerkapel!

 
Wie met een groep van acht komt, kan een tafel huren bij de heer Hulsman. Tel: 06-50668362. 

 
 
Eschländerkapel

De Eschländerkapel uit Hellendoorn maakt Egerländer muziek en is o.a. bekend van fruhshoppen, (oktober)feesten en concerten. Zij behoort al jaren tot de top van de Nederlandse blaaskapellen. De kapel is opgericht in 1978. Naast muziek maken op hoog niveau is vooral de onderlinge vriendschap en liefde voor muziek de verbindende factor. Zij openen het feest deze avond.
 
 
Johnny Bolk

Wat ooit begon als een droom werd voor Johnny Bolk werkelijkheid geworden. Johnny’s twee grootste passies werden gecombineerd in zijn album. In twaalf songs bezingt de zingende trucker het mooiste beroep ter wereld. Johnny zingt gepassioneerd over de liefde voor zijn vak en  de vrijheid van de weg. Iets wat elke chauffeur kan beamen.  Als truckzanger in hart en nieren is Johnny doordeweeks te vinden in de cabine van zijn truck, maar in de weekenden staat hij het liefst op de bühne. 
 
 
Die Lustigen Moeflons

De beste Schlagers, apres ski knallers en oktoberfest hits staan op het repertoire van Die lustigen Moeflons Musikanten en hun enthousiasme gecombineerd met veel interactie met het publiek zorgen iedere keer weer voor een geweldig feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Het dak gaat eraf!!
 
Kaarten 

Zo’n feest wil je natuurlijk niet missen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Cafe Barbier, 'n Tip, 'n Esch, Droadnagel, Cafe Schoenmaker, 't Hoekje, Reimink, Zwakenberg en Cafe de Kachel. De Entree is 15 euro. Een tafel voor acht personen kan gehuurd worden voor 50 euro bij Hulsman, telefoon: 06-50668362.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Heldern schreef op 22-09-2017

Zal wel exclusief feestje worden. Of is het 15 euro all inclusive?

Maarten schreef op 23-09-2017

Ja Heldern, inclusief jouw gezeur.

William S. Burroughs schreef op 23-09-2017

Aan Heldern. Met een feestje van 15 euro inclusief drank ga je binnen de Gemeente Hellendoorn gegarandeerd op de fles. Prettige dag.

Nijverdaller schreef op 24-09-2017

Misschien een goede vraag aan Heldern , wil je geen geld toe hebben ? Als je weet hebt wat alles kost praat je wel anders !

Uw reactie

Naam:
Bericht: